Underbar är vad han ärDetta är inte min dag. Att få säga adjö till Hamphus efter en otroligt mysig åttamånadersdag är inte min kopp te. Inte alls. Nu sitter jag här i butiken och längtar tillbaka till de små pussarna och de varma omfamningarna. Gah. Underbar är vad han är, den där Hamphus.


Katten om natten


Karate-Hanna


Idag har vi städat här hemma eftersom Hamphus kommer över imorgon. Vi har då, den 23 september, varit tillsammans i 8 månader. "Det är ju ingenting", säger ni. Men då säger jag: "Screw you!", för de har varit de bästa 8 månaderna i mitt liv och hör sen.
Det blir träning imorgon också. Det ska bli kul.


Ny design

Okej, de få som läser min blogg har antagligen redan lagt märke till att jag har designat om lite på bloggen med en ny header och annat färgtema. Men jag lägger upp det här inlägget i alla fall, mer som en principsak än för att visa upp den nya designen (den kan ni ju för övrigt se i alla fall).

Den nya designen:


Den gamla designen:


Mer gammal konst

Jag hade en period på kanske sex månader då jag tecknade iprincip varje dag. Jag höll mest på vid datorn och jag utvecklades från att ha varit halvtaskig till att bli helt okej. Men plötsligt tappade jag all inspiration och nu har jag inte tecknat på ett bra tag. I framtiden ska jag försöka ta i tu med tecknadet så jag kan utvecklas mer.


Detta är en bild som gjordes i december förra året.


Dagens horoskop

"En dag med gynsamma tecken för nära gemenskap,
och kvällen tycks komma att bjuda på ömhet."

Metro är en dag för sen för att komma med sådana påståenden.

Arbete

Nu har jag precis öppnat butiken och sitter nu redo vid datorn. Jag tänkte nämligen fixa lite med Iris o Doris blogg som jag fått uppdraget att designa. Jag har redan hunnit rätta till felet som uppstod för mig när jag pillade på min blogg igår. Dock finns det saker som jag skulle vilja ändra på senare, lite småsaker, men nu är det dags för arbete. Ni kan se bloggen utvecklas på IrisoDoris.blogg.se.

Tapetsera om

Ja, bloggen ser konstig ut nu, men jag ska ta itu med det så snart som möjligt. Nu måste jag sova.

Ska Hanna införskaffa Iphone?

Jag har bestämt mig redan nu att jag kanske önskar mig en Iphone när jag fyller 18. Men jag ska fundera ett tag till om jag verkligen vill ha en. De verkar underbara, men är det värt pengarna?


Livet som nu har dött


"Kvinnan" med karriär

Nu sitter jag är i butiken, det är väldigt tomt här. Jag antar att alla är ute och njuter av det fina vädret. Men det är skönt när det är lugnt, då kan man sitta och slappna av här vid datorn. Och snart är det helg. Ledighet. Idag ska jag försöka sysselsätta mig så mycket som möjligt så att tiden går fort. Jag vill sluta så snart som möjligt så jag kan gå in till torget och möta Hamphus. Jag har saknat honom så mycket.


Här har ni en bild som gjordes av mig förra året.

Habegär + Inga cash = Fail?

Jag tog en snabbtur på stan förut när jag väntade på bussen och jag insåg då hur mycket saker det är som jag verkligen vill ha just nu. Och när jag inte har några pengar får jag typ abstinens och känner mig helt maktlös. Jag vill ju verkligen ha grejerna!

- Skor från Din Sko.
- Plånbok från Gina Tricot.
- Nästan hela sortimentet från Monki.
- Ny almanacka från Akademibokhandeln.
- Anteckningsblock från Akademibokhandeln.
- Skinnhandskar från MQ.
- Gigantisk svart halsduk från MQ.

Gosh. När jag har pengar ska banne mig jag ut på en shoppingrunda. Jag ser verkligen fram emot den dagen.


Fejkade Fejs

Okej, nu blev det mycket bilder här. Men nu sitter jag i alla fall och nynnar med till några av Thomas Järvhedens låtar, bland annat Fejkade Fejs som är en av mina favoriter. Sen vill jag även rekommendera Feeder och CP låten. 

Jag är ens inte cp

Cp, cp, ens inte cp eller gay eller opererad tjej
Inte cp, cp, cp ens inte cp
Att sticka ut det är inte min grej, synd för migMalins stuga


Knoppar på hösten


Flickan som lekte med elden

Den 18 september är det premiär för Flickan som lekte med elden, vilket är filmatiseringen av den andra av de tre mycket hyllade böckerna av Stieg Larsson. Jag och Hamphus har fixat biljetter till denna premär, och båda ser mycket fram emot detta tillfälle. Jag själv har inte läst böckerna men sett den första filmen, och jag tyckte att denna var grym. Vi får bara hoppas att denna nästa film lever upp till de förhoppningar som nu har byggts upp av den förra.

Ingenting utom du

Shit vad lycklig jag var förut
Förut när vi satt och pussades
Pussades, kramades och skattade
Ingenting spelade någon roll,
Nej ingenting.
Ingenting utom du. Du.


Lite kreativitet tack!
Noodle-lover. 21. Suffers from
clothes-cravings. Swedish.
Read books under the covers.
Love beautiful things.

Follow on Bloglovin