Onion head is everywere!

Eftersom mitt liv är så himla händelselöst just nu så underhöll jag mig igår med att lägga in massor med söta smileys på msn. Haha, ni måste tycka att jag är blåst (eller bara lättroad kanske?). Men i alla fall så hittade jag en hel hög och min favorit blev snabbt Onion head. En mycket söt krabat som har blivit riktigt stor i smileyvärlden om jag förstått saken rätt! Det finns fansidor  både på internet och facebook!

Denna eviga väntan [ dot, dot, dot ]

Jag köpte dem på CDON för 349 kr. De var med i ett erbjudande där man fick köpa två valfria spel för 349 kr. Jag slog till med samma och köpte mig Mini Ninjas som jag länge velat ha, samt Ratchet and Clank, a crack in time.

Happy happy Hanna-day ~

Thank you so much sweetie ♥

HOW TO DO EBAY

För några dagar sedan blev jag medlem på Ebay! Jag trodde aldrig att jag skulle fatta vinken med det där, men tack vare denna guide så gick det snabbt och smärtfritt! Jag har dock inte handlat något än men efter min födelsedag (som om jag har tur ger mig lite slantar) så ska jag slå till på något gulligt iphoneskal eller något annat åt det sockersöta japanhållet. De har ju massor med såna saker på Ebay om man jämför med till exempel tradera. Det är som att gå in på akademibokhandeln för att köpa manga och sen gå in på sfbokhandeln. Det bokstavligt talat svämmar över av japanska prylar!

Måndag till fredag

Okej, jag veeeet. Jag har inte bloggat på tusen år, och ärligt talat har jag ingen aning om varför. Det bara sa stopp en dag där för snart en månad sedan (Oj, är det verkligen så länge sedan?). Hoppas det inte slutar sorgligt. 
Här kommer i alla fall ett kapitel från något jag håller på att skriva på. Får se vad som händer med det!

Dag 2

Måndag till fredag går jag till tunnelbanan för att ta mig till universitetet. Varje gång passerar jag massor med människor. Hastigt springandes upp och ner för stentrappan ser man dem oftast. När jag ser dem såhär börjar jag ofta fundera. Alla dessa uttryckslösa ansikten som har klistrats på sina kroppar, på ett nästan överdrivet slumpartat sätt.
Det börjar som en oskyldig lek. Jag väntar på tåget och det är en stund kvar, vad skadar det, tänker jag. Jag skannar av folkmassan, tittar på dem en efter en. Vilka glömde borsta tänderna innan de klev utanför dörren? Vilka av dem har lortiga underkläder? 
Men allt eftersom minuterna går blir frågorna grövre. Ingen hör ju ändå. Vilka har mens just i detta nu? Vilka hade sex innan de gick hemifrån?
Där. Efter den frågan går det bara utför. Frågorna kommer en efter en sprutandes ut som ur ett trasigt avloppsrör. Vilka har haft gruppsex? Vilka av de yngre tjejerna kräks efter att de har ätit? Vilka har gjort en abort? Vilka av männen i kostym har köpt sex? Vilka har våldtagit? 
Vilka har haft ihjäl en annan människa?
När den frågan kommer sitter jag oftast på tåget halvvägs på väg till universitetet. Tanken på död får mig att vakna upp ur min dvala.
När jag kliver av tåget tar jag mig en sista titt på folkhopen på perrongen. Vad gör de här? Eller, hur hamnade de här?
Jag ser in i deras ögon men ser bara tomhet. Medan jag halvspringer upp för trapporna mot den öppna gatan inser jag hur det ligger till. De har inte en jävla aning. Inte en enda av dem.Noodle-lover. 21. Suffers from
clothes-cravings. Swedish.
Read books under the covers.
Love beautiful things.

Follow on Bloglovin