Ready, set, PLAY

Håller just nu på med att fixa en spotifylista med asiatisk musik som jag gillar. Är inte så insatt i musiken från Asien än, men skam den som lär sig! (Haha, wtf, så heter det väl inte?) Och det finns faktiskt en del asiatiskt på spotify, inget jag trodde men tänka sig.
(bildkälla)

Catversushuman

Jag tyckte denna strip var helt underbar, speciellt som jag har katt och kan relatera till dilemmat här! Tjejen som ligger bakom denna heter Yasmine och hon har många fler av detta stuk på hennes blogg.

Uggs that would fit me?


Inget trassel, bara tissel tassel

Jag känner att jag har kommit igång att skriva på något nu, något som jag vill att det ska bli något utav. Det känns skitbra, men jag måste komma på vad det är innan jag går allt för djupt in på historien och trasslar in mig. Jag vill inte att de ska bli som förut, att jag skriver och skriver utan att se allt framför mig klart och tydligt.

Ligger högst på önskelistan


Till jul och födelsedag är det det detta röda paket som ligger högst på önskelistan. Ett Nintendo Wii Red Special edition.
I år fyller världens största spelserie Super Mario 25 år och detta firas bland annat med denna specialgjorda Wii-konsollen som har fått ett överdrag i rött. Är det någon mer än jag som trånar efter detta paket?

Kore wa hong desu

Nedan följer ett utdrag på text som jag börjat skriva på, vi får se vart den leder, men förhoppningsvis blir det något bra utav den. Vill även poängtera att det inte är något självbiografiskt. 

Dag 1
Jag har funderat hela kvällen på när jag senast levde. Nej, jag är inte död, inte fysiskt. jag har inte fått reda på vad som händer när hjärtat slutar slå och blodet slutar flöda genom kroppen. Men kan jag nämna när jag senast hörde något som fick mig att skratta, verkligen skratta ärligt? Inte ett sånt där kallt och artigt ljud som människor är tänkt att ge ifrån sig vid de rätta tillfällena. Jag pratar om ett skratt som bubblar upp från insidan, som en explosion av blixtar och dunder som inte går att stoppa. Ett skratt som får floder att forsa ur ögon och mun, som får kroppen att skaka okontrollerat, som ett vulkanutbrott som får marken att vibrera.

Och hur länge sedan var det egentligen som jag fällde några tårar över någon jag saknade eller ord som skapade sprickor i hjärtat? När jag tänker efter vet jag inte när jag senast visade några rena, äkta känslor för någon annan. För mig själv.


Polka satisfaction


Min allra första lilla pixelfigur

Detta är en stor dag! Nedan ser ni min
allra första pixelgubbe som jag tog mig
friheten att göra. Det var riktigt roligt!
Det kommer säkerligen dyka upp fler
här på bloggen så småningom ^-^

Headlines headlines headlines

Här är några novembernyheter från Monki. Jag gillar de enkla linnena ovanför riktigt mycket. Billiga är de också! 60 kr styck. Ska försöka ta mig till Monki någon dag och ta mig en närmare titt. monkiworld.com

Favoritplatsen i rummet

Min absoluta favoritplats i mitt rum (näst efter bokhyllan förstås) är min säng! 120 centimeter bred underbar avslappning.

I say boooh

Kolla på denna söta sak som jag köpte idag! Ett litet Pacman-spöke som funkar både som prydnad och spargris. Fick den för en billig peng på Lagerhaus.
För er som tycker det är superkul att spela Pacman finns här 331 olika webversioner av spelet!

Its not just tea, its tummy warming happiness disguised as a hot beverage

För er som inte vet så älskar jag te. Te av ALLA sorter. Jag tror aldrig jag stött på en tesort som jag tyckt illa om. Vissa är annorlunda, kanske lite speciella, men aldrig osmakliga. Alla har sin charm och individuella smak. Mitt favortte just nu är utan tvekan det på bilden ovan - KOBBS te "himlagott". Det är ett svart te med smak av kvitten, persika och grädde. Mums! Mycket gott att smutta på nu när kylan har dragit in över Sverige och man gärna sitter inne och kollar på en bra film.

Fotobump

Foto och redigering: Hanna Nilsson (me)
Inredning från
Iris o Doris
Haga i Karlstad
Irisodoris.blogg.se

Sometimes u just have 2 give

Detta är tre mangor som ligger på min önskelista i år i alla fall! The tyrant falls in love vol. 1, My only king och cocolate surprise.

Två söta börsar


Samlingen

Detta är min lilla nagellackssamling.

AI LOVE JAPAN

Underbara bilder från weheartit.com

Hard work WORK

Just nu sitter jag och skriver personliga brev och intresseanmälningar så det ryker om öronen! Det kan vara ett hårt jobb att inte ha ett jobb, det vet alla andra där ute som inte har något. Till alla er säger jag bara GANBARE! (Kämpa på!)

Studio Ghibli i våra hjärtan

Idag hade jag och min vän Bea en liten filmmaraton (dock hann vi bara med två filmer innan träningen), med Studio Ghibli som tema.
Studio Ghibli är ett mycket känt företag i Japan som är prisade för sina detaljrika animerade filmer med utarbetade handlingar. Frontskaparna är Hayao Miyazaki (宮崎駿) och Isao Takahata (高畑 勲). En av de mest kända filmerna, och som även känns igen i västvärlden, är Sen to Chihiro no kamikakushi (千と千尋の神隠し) eller Spirited Away som har vunnit många priser. 
De två filmerna som Bea och jag hann med var Majo no Takkyubin (Kikis expressbud) och Mimi wo Sumaseba (Om du lyssnar noga).

Manga Café (漫画喫茶)

Eftersom jag planerar att åka till Japan någon gång under en förhållandevis snar framtid (och eftersom en vän visat intresse för att åka under påsken!), så håller jag på att göra lite research. Det är ju mycket som ska fixas inför en resa. Bland annat frågar jag mig vart vi ska bo någonstans. En sak jag i alla fall skulle tycka var kul vore att bo på ett Manga kissa, eller Manga Café som det kallas på svenska.
Ett manga kissa är vad det låter som, ett café som man kan sitta och avnjuta någon av den uppsjö av mangor som finns tillgängliga. Men men man kan även koppla upp sig på internet och surfa, spela tv-spel, lyssna på musik, se på film och samtidigt dricka en härlig kopp kaffe eller varm choklad samtidigt. På vissa manga kissa kan man även övernatta, vilket jag skulle gilla att göra.

(bildkälla)

Nostalgidryck för extra energi


Jag är inte ett så stort fan av energidryck, men dessa skulle jag absolut inte ha något emot att dricka! Jag blir alldeles varm i hjärtat av att se dem! De kostar 59 kr styck och kan köpas på roligaprylar.se.

Cute things often come in pink


Lite smått och gott från sminkväskan
Noodle-lover. 21. Suffers from
clothes-cravings. Swedish.
Read books under the covers.
Love beautiful things.

Follow on Bloglovin