Världens godaste andedräkt?

Är det bara jag som älskar denna reklamen? Har ingen aning om produkten är bra eller inte, men sättet de framställt den på är så himla härligt! Detta är vad jag anser en riktigt bra reklam. Jag menar, vem vill inte hångla?


Maxi dresses to heart

Fyra härliga maxiklänningar, de tre första från Weekday och den sista från Monki. Jag har fått något slags behov av dessa sorters klänningar. Så långa, tunna och vackra. Skulle gärna glida runt i någon av dessa till sommaren.

Svarta dagar följs av vita nätter

Ikväll är en sån kväll som jag bara vill kasta på mig partydojorna och släppa loss på dansgolvet i ett slags euforiskt lyckorus. Jag vill skämta, skratta och gå loss med kameran och ta bilder som jag kommer titta på efteråt och tänka: "Va fan?". Jag vill slappna av och bara vara!

Som tur är tar jag och vänner en tripp till Göteborg nästa helg då vi ska dansa och dricka billig öl på en klubb som firar 11årsjubileum. Yay!

Kent – Taxmannen

1 2

Cravings at the moment: Nintendo DSi pink

Åh, älska spelkonsoller. Har länge gått och suktat efter en Nintendo DSi, en i rosa, trots att jag inte alls är ett fan av den färgen. Men i detta sammanhanget funkar det på något sätt. Massa mysiga tillbehör ska man ju ha, och roliga spel såklart. Haha.

♥ 1

Mirakel kan inträffa

En sådan här historia rör mig till tårar. En hund blev räddad tre veckor efter tsunamin i Japan. Den hade driftat runt på resterna av ett hus och blev upptäckt av den japanska kustbevakningen under deras sökande efter överlevande.1Noodle-lover. 21. Suffers from
clothes-cravings. Swedish.
Read books under the covers.
Love beautiful things.

Follow on Bloglovin