Give it to me

Har inte så mycket att säga just nu mer än att jag packar och packar och packar. Förbereder mig mentalt. Har bott här hela mitt liv och så ska man plötsligt flytta 30 mil bort och börja det nya livet. Spännande! Man kan fundera på vad framtiden har att utvisa med och jag själv kan bara komma med: "I'm redy, give me all you've got!"

Latest hearts


weheartit

Chen Dehong

Dessa vackra bilder vill jag få upp på väggen på en gång. Måste bara komma på ett snyggt upplägg. Artist Chen Dehong.

Tattoologist blog

Vet inte vad jag skulle göra utan den här bloggen. Kikar in så ofta jag kan för att titta på härlig kroppskonst och blir alltid lika sugen varje gång på att göra nästa tatuering. Gosh.
http://rodeo.net/tattoologist/

Kvarglömda är vi med minnen överallt


Ba-dum, ba-dum säger hjärtat

Ojojoj, vad mycket det blev att göra på en gång! Varför är det alltid så att när det uppstår saker som man måste göra så är det alltid samtidigt?
Jag har nu fått bekräftat att jag ska gå på Uppsala Universitet och kommer läsa till Sjuksköterska! Kul som fan. Men nu måste vi in till Stockholm med en gång och skriva på lägenhetskontraktet. Imorgon sitter vi därför på tåget. Nu har jag suttit större delen av timmarna och surfat på CSN, Skatteverket och UUs hemsida. Om någon har en bra to-do-list inför flytt för student, skicka den gärna till mig!

WORD.


MOMZ


IKEA

Jag tycker att IKEA är lite underskattat. Visst man kanske inte ska handla här om man vill ha de där handplockade orginella sakerna, men man kan allt hitta mycket saker där som man själv kan göra orginella. Lite inspiration från IKEAs hemsida kommer här. Enjoy.
IKEA.SE

Sitt ner for fucks sake

Dessa stolar grabbade vi tag i när vi såg att de bara kostade 50 kr styck. Plus vita sittunderlag. Som hittat! Vi har också fått ett runt matbord som vi målade svart. Till detta fanns det även inläggsskivor så man kan enkelt göra det till ett redigt matsalsbord! Nu är vi redo för både mysiga hemmakvällar med nudlar och stora middagsbjudningar! (Också det med nudlar med tanke på studentekonomin).

And then she said: "Miao"

Katter är fantastiska djur. Allt gott till hunden, men katter är underskattade. Intelligenta, varma och trogna, om man väl låter dem lära känna en i deras egen takt. De har alla mycket starka personligheter men ingen är den andra lik.
De är mycket självständiga och klarar sig för det mesta på egen hand bara man ger dem mat, vatten, sovplats och kärlek. Självklart är det olika från katt till katt, och man ska alltid hålla koll på katten så den mår bra, men jag vill betona att de tycker om att ta hand om sig själva.
Den vackra pälsen tenderar att hamna i vart enda skrymsle men det är det värt! Kärleken man får tillbaka är villkorslös. Underbar. Hjärtekramande.

A fish tail or two

Gjorde en fiskbensfläta i håret idag. De blir alltid så tjocka och härliga, riktiga konsverk.

Boxes everywere

Här packas det för fullt. Det planeras och funderas och diskuteras. Vi är ändå tre olika individer som nu ska bo tillsammans i minst ett år framöver. Men det ska bli så sjukt spännande! Leva på miniuminkomst och få sköta sitt eget ställe. Jag minns när jag och bästis satt och föreställde oss att vi skulle flytta ihop. Vi gjorde ritningar över hur rummen skulle vara möblerade, planerade saker som skulle köpas, riktigt drömde. Nu ska den drömmen bli verklighet.Noodle-lover. 21. Suffers from
clothes-cravings. Swedish.
Read books under the covers.
Love beautiful things.

Follow on Bloglovin