Roomies

Wohw, detta var ett tag sen! Hej. Mycket har hänt. Sjuksköterska blir i slutet av augusti. YES! Får se om det blir Uppsala eller Stockholm i början nästa månad. Vilket leder mig in på nästa ämne, lite smygande sådär. Boende. Min kära vän och även manvännen ska också plugga i Stockholm/Uppsala.
Panik slog oss då alla säger att i Stockholm, där finns inga lägenheter. Allt är taget. Års av kötid. Höga hyror. Men vi sökte, och det överallt. Vi insåg ganska snabbt att Blocket var platsen att leta på, så där hängde vi. Varje dag. Vi mejlade och mejlade, hoppades och hoppades. Vi fick svaren "Hyresgäst redan tillsatt", "Söker främst ensamboende" och "Vi får massa mejl varje dag".
Men så en dag fick jag ett samtal från manvän: "Jag tror vi har en lägenhet". Och nu dagen efter visningen sitter vi med en tingad lägenhet en bit utanför Stockholm och Uppsala. Perfekt. Vi pustar ut. Kontrakt ska skrivas om några veckor. Hoppas att allt går igenom. Att den blir vår. Vill dock inte slappna av allt för mycket eftersom allt kan hända, men om allt går som det ska flyttar vi in om mindre än en månad ♥

Öppna upp

Har inte skrivit något på aslänge. Det känns riktigt tomt och tråkigt. Jag saknar inspirationen, dagarna när man går runt i en annan värd, den värd som man suttit och skrivit om natten innan. De tillfällena när man inte hör vad någon annan säger för att man är fullt upptagen med de saker som karaktärerna säger till varandra.
Det tar till och med tid för mig att skriva detta! Förut sprutade texten ut, ord blev till meningar på några få sekunder. Det är väl det som händer när motivationen och inspirationen försvinner. Att få tillbaka den är inte lätt. Det man, jag, får göra är att helt enkelt vänta. Vänta tills den kommer tillbaka till mig. För jag saknar den.

Jag kan fundera på var inspirationen tar vägen när den är hos mig. Det kanske sitter någon annan person, på en helt annan breddgrad, och spyr ut sidor och åter sidor med text. Han eller hon nyss kom ut med en bok som kommer bli större än Harry Potter, större än Sagan om ringen. Kanske till och med större än Stephen King?
Jag hoppas i alla fall att så är fallet. Tanken på att inspiration bara förvinner och blir till ingenting är ledsamt. Vi får helt enkelt vänta och se om den där fantastiska romanen kommer ut. Och när personen har tjänat sina miljoner kommer kanske, bara kanske, inspirationen tillbaka till mig. Hoppas.

Plåga. Typ.

Alltså, ibland får man bara lust att slå någon. Förstår ni känslan jag är ute efter? Då när man hittar saker som man bara måste ha, men de kan inte bli dina för du har inte råd. Frustration. Hjärtesorg. Typ.

It all ends


Biljetterna är redo men det är inte jag. Imorgon är slutet här och jag kommer klämma sönder popcornförpackningen. Böckerna är urlästa, omlästa och uppochnerlästa. Men jag är fortfarande inte redo.

Some scary shit


Framtiden närmar sig med stormsteg. Om några få dagar får jag reda på vad som kommer hända med mig. Kommer jag komma in i den staden jag vill? Kommer jag komma in över huvud taget? Jeez. Nervös som en gås är man. Please kill me now.

1

TURKEY part_2


GAAH.

Nu när jag testat på hur det är att resa blir man ju direkt sugen på att utforska andra ställen! Japan är ju mitt absoluta drömresmål och jag blir så sugen på att bara ge mig ut på en backpackerresa runt i landet. Jag vill främst av allt besöka Tokyo och Kyoto.
Jag vill bo i kapselhotell, sitta på manga cafén och begrava mig i krånglig japanska, promenera runt i Harajuku och beblandas med alla awesome ungdomar, äta äkta sushi(!!), bada i varma källor, tända rökelse i templen och be för nära och kära, hitta den konstigaste automaten och köpa det som säljs... jag kan hålla på i evigheter. Japan känns som mitt andra hem, och än så har jag inte ens varit där. Hjälp. Jag vill dit nu.

TURKEY part_1

Mer bilder kommer, promise ♥

It's healed

Här har vi en bild på min färdigläkta tatuering. Tänkte att det kunde vara kul att se då de andra bilderna jag visat varit en aning köttiga. Haha.Noodle-lover. 21. Suffers from
clothes-cravings. Swedish.
Read books under the covers.
Love beautiful things.

Follow on Bloglovin