Middag - Plurastyle

Igår såg jag på Pluras kök och tyckte att de såg ut att ha det så mysigt där de satt och åt, drack och rökte. Manvän kom då med den brillianta idén att vi skulle hålla en middag med två vänner á la Plura. Massa gott att äta och somriga drinkar tillsammans med musik, skratt och prat en varm vårkväll. Vilket härligt sätt att invänta sommaren på.

1

DANCE FOREVER INSIDE YOUR HEART


Bodysuits/Swimsuits

Ni minns de där tightsen jag bloggade om igår? Hemsidan som sålde dem hade också helt fantastiska baddräkter. Jag är mer ett fan av bikinis, men om jag skulle ha en baddräkt så vore det ju någon av dessa! Så mycket karaktär. Me like.

shop.blackmilkclothing.com

Dödsrelikerna på kroppen

Harry Potter-böckerna må vara färdiga och urlästa, jag vet inte hur många gånger, men de lever fortfarnade kvar i mig. Jag skulle med stor ära bära detta märke på min kropp för all framtid. 

♥ 1 2 3

Teatime is always a good idea

Te är vackert, gott, har fantastisk doft, är naturligt, mjukt och alldeles, alldeles underbart. Jag kommer aldrig sluta dricka det.

Some blogs I love to visit

http://nyheter24.se/modette/lindahallberg ♥ http://fokis.se ♥ http://kenzas.se ♥ http://leloveimage.blogspot.com ♥ http://truthtobetold.blogg.se ♥ http://thingsyouremember.blogg.se ♥ http://komigensofie.blogg.se ♥ http://stinalee.se http://evrung.blogg.se ♥ http://tsukii.se http://lisaplace.devote.se ♥ http://kattistestad.blogg.se ♥ http://kiminostyle.blogg.se ♥ http://yesterdaysvomit.blogg.se ♥ http://stylebykling.nowmanifest.com ♥ http://thejessika.blogg.se ♥ http://tinkerbella.blogg.se ♥ http://bokkei.blogg.se ♥ http://bokkei.blogg.se ♥ http://finest.se/emmysexblogg ♥ http://rodeo.net/tattoologist

Cravings at the moment: AWSM leggings

Just nu skulle jag göra mycket för dessa helt terafantastiska leggingsen som Tahti Syrjala på LOOKBOOK.nu har på sig här. Dock är priset inte anpassat för min plånbok, men man kan ju alltid titta och dregla över dem. De finns att köpa här.

Älskling, det är livet som leker


Harder Better Faster Stronger

Jag och bästa vännen har gått in i en pakt (kallas det så?) om att vi ska kötta magträning så vi får riktigt snygga magar till sommaren. Förhoppningsvis ska magarna sedan utsmyckas med en navelpiercing när de är på topp, hehe. Jag är redan hyfsat nöjd med min mage tack vare mina gener och karaten, men jag vill satsa på ordentligt synliga muskler, jag kan nämligen tycka att deta är riktigt snyggt.
Jag vill också bli i bättre fysisk form i övrigt. Jag vill gå upp i vikt, få större muskler och en helt galen kondition. Det är helt enkelt bara att sätta igång, haha. Jag ska springa oftare, nu när våren praktiskt taget är här är det ju ett superläge att ge sig ut i spåret. Jag springer redan en gång i veckan (sen två helger tillbaka, haha). Jag vill självklart göra det oftare vilket jag har som mål.

Jag har skrivit ner mina mål och mitt tillvägagångsätt nedan, mest för att ni ska förstå, eftersom jag redan är smal, att jag inte tänker göra något som är ohälsosamt för min kropp! Jag kommer INTE svälta mig själv för att nå dit jag ska, det är ALDRIG en bra lösning. Jag kommer INTE använda mig utav någon snabbdiet och jag kommer INTE ta bort någon komponent från det jag äter (tex. kolhydrater, protein och fett) eftersom jag inte tror på dessa metoder.

JAG VILL GÅ UPP I VIKT
Detta ska jag göra genom att äta mycket mat, hälsosam mat som kroppen behöver. Samtidigt ska jag träna hårdare på karaten. Eftersom jag har en otroligt snabb ämnesomsättning, som jag borde vara stolt över, så kommer jag behöva äta mycket. Jag är ingen hälsonörd så jag kan inte mycket men manvän är det och han informerade mig om att jag kommer öka min muskelmassa snabbt om jag äter mycket, samtidigt som jag tränar.

JAG VILL FÅ BÄTTRE KONDITION
Detta ska jag göra genom att gå ut och jogga oftare. Det är ingenting jag gillat, men redan efter andra gången jag gjorde det kändes det roligare. Och nu när våren kommer hoppas jag på att det kommer kännas riktigt härligt att ge sig ut i spåret med musik i öronen. 


Framtiden närmar sig med små myrsteg

Universitetsanmälan gjord. Satt länge igår och skrev lista om vad som kommer behövas till boende. Vad som redan finns, vad som behöver köpas och sånt dära. Kul! Både manvän och jag älskar inredning så det kommer bli ett rent nöje att shoppa inför flytten. Dock har vi ganska olika smak, men man ska inte vara kräsen, vi kommer ju bli fattiga studenter. Då är det enda som egentligen räknas en säng att sova i, en dusch att duscha i, mat på bordet och att klara tentan.

Idag ska jag in till staden en sväng (säger fortfarande så trots att jag faktiskt bor där nu) och göra lite ärenden. Ska luncha på Subway. Mums! Jag köper alltid tonfisk, men funderar på att testa något nytt idag. Kanske rostbiff?

♥ 1

Those eyes speak louder than words

Fin katt jag har som vän alltså. Det är galet.

Time spent using sticky tape

Okej, denna dag verkar bli ägnad åt olika saker som kan liva upp humöret. I detta inlägg blir det diagram som faktiskt är underhållande.
Graphjam.com

O HAI! OH CRAP.

Ytterligare något som livar upp humöret. Denna lolcat är en av mina absoluta favoriter.


1

Morgon

Vaknade med uruselt humör. 
Gick upp med stapplande steg från en 90åring (jävla träningsvärk)
Duschade och gjorde frukost.
Satte mig på balkongen med solglasögon på.
Sol. 
Glad.

En kärlek som man inte kan få

Alltså... ACNE. Jag kan inte besöka deras hemsida utan att få ångest. Jag vill ha allt och helst på en gång. Men det går inte. Jag har inte pengarna. Och skorna på första bilden. Vem behöver jag döda för att få dessa skor i min ägo? Nej, men skämt å sido. JAG VILL HA DE SKORNA. Jag vill gråta för att jag inte kan få dem. Så gärna vill jag ha de skorna. Det är som en kärlek man aldrig vet att man kan få. Det värker i magen på mig för att de inte är mina. Haha, nej nu får jag ge mig.

acnestudios.com

Att inspirera när man är oinspirerad?

Har bloggat dåligt ett tag nu. Har haft en del att tänka på, plus att jag varit en aning oinspirerad och då ska man verkligen inte försöka inspirera. Det säger ju sig själv lite. Det kommer inte bli bra. Men idag är jag tillbaka en liten stund för jag kände mig lite inspirerad av att snön smälter och bildar små bäckar mot brunnarna. Är det inte helt underbart?
Samtidigt har jag blivit helt hooked i Japanska (romanji) på mitt tangentbord(?) på iphonen. Leker med det hela tiden. I lagom mängd då, man vill ju inte förolämpa japanerna genom att göra något pinsamt misstag med tecknen.

1

Turkost i gråskala

Mums, mums, mums på mina nya hörlurar alltså. I love them. Tog några bilder på dem och kom på att de kunde vara snygga även i gråskala.

En riktig raket i röven

Detta har varit en dag av produktivitet. Jag har fått mycket gjort och nu i efterhand känner jag mig riktigt tillfreds med min dag. Energin har jag de senaste veckornas träning att tacka för. Man får en riktig raket i röven alltså. Om ni inte har någon energi så ska ni fanimej testa på att röra på er. Och eftersom man får sådan energi så får man mer energi till att träna också! Det är superbt.

Fem hemsidor som jag inte kan leva utan

Tyda.se
Vad gjorde jag utan denna sida när jag läste engelska i gymnasiet? På denna sidan kan man översätta från engelska till svenska eller tvärt om. Bara skriv ner i sökfältet det ord eller uttryck som du vill ha översatt, oavsett om det är svenskt eller engelskt så får du svaret. I just love it. Nyligen blev det även en app av denna fantastiska sida. Värt att kolla in.

Zomganime.com
Här finner man all den animen man vill kolla in, dag och natt, oavsett när du vill kolla, finns den där till ditt förfogande. Ofta finns klippen också i flera versioner så man kan vara säker på att någon fungerar. Här kan man även bli medlem och får då många fler möjligheter att gräva ner sig i animens värld.

Animenewsnetwork.com
Denna sidan är även den guld värd för er animeälskare där ute, men även ni som läser manga. Detta fungerar som ett gigantiskt uppslagsverk över anime och manga. Sök bara och om den finns så kommer den garanterad dyka upp framför dina ögon. Här visas hadnling, betyg, röster, antal avsnitt och mycket mer. Man kan även se olika former av toplistor tex. över de med bäst betyg, men även de med sämst. Sök och vraka bara, ni kommer garanterat hitta något ni gillar.

Weheartit.com
Hemsidan för dig som gillar bilder i alla dess former. Här lägger folk in bilder som de hittat på internet, taggar dem för att du själv nu ska kunna söka efter inspiration till din nästa teckning, känna känslan av sommaren eller utbrista "aawww" över de där söta kattungarna som du så gärna skulle vilja ha någon gång. Vill du ha inspiration är detta stället du ska besöka.

Tv.nu
Om du vill veta vad som är på gång på din favoritkanal, eller alla andra kanalen för den delen, gå in och kolla här. Här kan man se vilka tv-program som sänds för dagen, men också vad som har sänts och vad som kommer sändas en vecka framöver. Säg farväl till text-tv och bered dig på ett beroende som är svårt att bli av med.


♥ 1

When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.

Eftersom Barney bara är bäst.

I'm watching you...!

Sitter just nu och mumsar på drömmarna som bakades igår i brist på annat att göra. Mycket lyckade blev de, därav mumsandet.
Jag kom i denna stund på att jag måste visa upp min allra första tygkasse som inköptes under ett besök i Stockholm. Jag hade redan kollat ut den på internet hemma och skrivit upp den på den mentala listan över vad som skulle skaffas. Och med hem kom den också! Jag tycker verkligen om den där "naturvän"-känslan den ger. Den är från Monki.

Gloomy sunday

Vädret tog en riktig turn från gårdagens vackra solsken, och idag är det istället gråmulet och trist. Därför ligger manvän och jag bara inne och myser, han med Harry Potter (kråmar mig stolt) och jag med iphonen. Detta kommer nog bli en riktigt lugn och tyder söndag... därför viskar jag nu (för att inte förstöra stämningen) när jag önskar er en trevlig dag (hur trevliga man nu kan göra söndagar till?) och jag kanske hör av mig senare idag.

JUMP IN JUMP IN JUMP IN


Jag har verkligen börjat få ett sug efter en jumpsuit, något jag aldrig trodde skulle hända mig. Dock har jag provat något för ett tag sedan och jag vet inte riktigt vad jag tyckte om själva resultatet. Dock kan man ju alltid titta och drömma vidare. Dessa tre kommer från NELLY.

Sorg och saknad bland körsbärsblommorna


Jag vill bara dela med mig av mina känslor till det som hänt i Japan nu det senaste. Att ett så vackert land helt plötsligt hamnar i förödelse är hjärtskärande. Med tanke på att mina tankar ofta befinner sig i detta fantastiska land är jag mycket berörd av denna händelse. En hel hamnstad, Minamisanriku, utraderad och 10 000 saknade, 1700 döda efter tsunamin hittills, detta är fruktansvärda siffror. Jag oroar mig och lider med folket som drabbats, för deras nära och kära, och deras hem. Jag oroar mig för en bloggare som bor där som jag följt länge som inte hört av sig. Detta är en sorgens tid och vi bör alla sända åtminstonde en tanke till alla där nere som nu har förlorat eller saknar någon som inte borde vara borta.

Twitter on your blog


Yes, nu har jag fixat in så man kan läsa min Twitter direkt här på bloggen! Detta kan ni själva fixa genom några enkla steg.

Klicka er in här (tänk på att ni måste vara medlem och inloggade på twitter för att kunna skapa eran egen widget). Modifiera nu eran widget så den ser ut som ni vill ha den. Man kan bland annat ändra färg, bredd och hur många inlägg som ska visas. Glöm inte att fixa så att bredden stämmer med sidokolumnen på bloggen. Efter det  trycker ni bara på "Finish & grab code" så får ni upp koden som ni klistrar in under <div id="side"> i kodmallarna (eller vart ni nu själva vill ha den).
Lycka till!

Early saturday morning


Jag inleder morgonen med lite konst, en bild gjord av Jun Kumaori (くまおり純), en helt awesome konstnär som av bilden att dömma vet precis vad man ska använda en pensel till! Hennes bilder och mer info om henne själv finns att finna här.

THEATRE BROOK - Uragiri no yuuyake


I love, love, love, love this song! Det är första introlåten till animen Durarara!! (デュラララ!!) som jag bloggade om tidigare. Jag diggar låten skarpt, även sångaren. Hans hår är awesome!

New things to put in my ears

Jag har köpt nya örhängen! Tycker de är riktigt snygga och passar både till utsläppt och uppsatt hår. Men jag ser tydligt framför mig hur de kikar fram bakom lite hängande hår i en ruffsig och slarvigt uppsatt toffs. Mumma! Gina Tricot är de ifrån för de som också är sugna på dessa.

Visste du att...?

Idag fotades jag eftersom manvän behövde en bild till sitt projektarbete. Det gick snabbt och smidigt och han fick snabbt till en bild som blev bra. Här är den! Huvudet och handen på bilden tillhör alltså mig, och manvän har fotat och redigerat.

Cravings at the moment: Feathers

Jag har nu en ny kategori som heter Cravings att the moment. Här kommer jag publicera inlägg som handlar om just det, cravings. Vi har dem ofta och de bara flyger på oss som från ingenstans. Det kan komma upp allt ifrån kläder till kladdkaka här, så bered er på vad som helst!
För tillfället har jag cravings för fjäderörhängen. Jag gillar alla former och färger av dem och skulle gärna ha hela bunten ovan nu på en gång. Dessa kommer alla från cocoo.se, men som ni säkert har märkt finns de nästan överallt numera! Helst ska det bara hänga en i ena örat enligt min mening.

Discover more about me: How?

Nu har jag suttit och pillat med lite roliga länkar som jag kände behövdes snygga till i sidofältet. Där kan man nu klicka sig till mer fakta om mig, bloglovin, facebook, deviantart, twitter och min mail.
Jag är själv en aning stolt över att ha lyckats med detta, har alltid tyckt att det verkar utom min förmåga, men när man ger sig in i något med viljan att lyckas blir det ofta så!

All skit faller ner från himlen samtidigt

Visst är det himla tråkigt att prata om vädret, men i detta fallet kan det inte ignoreras. Det är riktigt pissigt väder ute idag rent utsagt! Regn, blåst och snö på en och samma gång, det finns ingen ände på det. Lägg ner va?
En dag som denna vill man bara kura upp sig och sluka en superbra bok. Eller göra som katten och gosa ner sig och snusa i täcket resten av dagen.

Oupsi...

Hoppsan, det var inte meningen... eller kanske lite. Nöjd är jag i alla fall! Färgen var lite annorlunda mot förpackningen, men det gör absolut ingenting. Den var mer åt det gröna hållet. Totally Pool, som färgen heter. Myket bra ljud är det, och mikrofon finns det, så om man lyssnar på musik i telefonen (som jag som har Iphone lätt gör) så kan man bara trycka på en knapp för att svara, så kan man prata med lurarna på! Smart va?

Animes I'm watching now

Toradora! ( とらドラ!)

Despite Ryuji Takasu's gentle personality, his eyes make him look like an intimidating delinquent. Class rearrangements on his second high school year put him together with his best friend, Yusaku Kitamura, and his hidden crush, Minori Kushieda. Along with these two comes Kushieda's best friend, Taiga Aisaka. Her delicate appearance contrasts with her brutal personality. Secretly in love with Kitamura, Taiga agrees to help Ryuji with his love interest as long as he helps her get closer to hers. [Källa]


Durarara!! ( デュラララ!! )

Ryuugamine Mikado is a boy who longs for the exciting life of the big city. At the invitation of his childhood friend Masaomi, he transfers to a school in Ikebukuro. Masaomi has warned him about people he doesn't want to cross in the city: a champion fighter, an informant, and a mysterious gang called "Dollars." Nervous from Masaomi's stories, Mikado witnesses an urban legend on his first day in the city, the Headless Rider astride a black motorcycle. From then on, the existence of supernatural cases and a gang called the Yellow Turbans will rise to the surface, and Ikebukuro will pushed to the breaking point. [Källa]

1 2

We got koka-kola veins

Dessa hörlurar från Urbanears har jag spanat in nu mycket länge. Fina som fan är de och med tanke på priset antar jag att de är hyfast bra. Jag önskar att jag hade möjlighet att lägga pengar på dem nu, men är inte riktigt säker på det. Men drömma kan man ju alltid göra!
1

Bloggen fick en ny nuna

Haha, den gamla höll inte alls länge! Men jag kände verkligen för en lite ljusare design (så ljust jag kan gå ^^') nu när vädret var så fint idag. Det påminde mig om vad som komma skall.

Paint the sky with silver lining

Idag efter jag gjort mitt prov belönade jag mig själv med en ny klänning för sollapande sommardagar. Längtar tills vädret kommer så jag får använda den. Då det är himla svårt att ta en bra bild på en långklänning kan ni se hela om ni klickar på miniklänningen längst ner i inlägget.


Visit hm.com


Kit Sack and monkey condoms

Okej, srsly (var tvungen att använda den förkortningen nu kände jag). En sak som står på min ljusår långa inköpslista till den vackra dag jag åker till Japan är KONDOMER.
Har ni sett hur deras kondomer ser ut? Det finns massa sorter och många har supersöta förpackningar. Typsikt japanerna alltså, and I LOVE IT. Kommer banne mig köpa en av varje sort.
1

Ögonen långt bak i skallen

Suger på at blogga nu känner jag, men jar har faktiskt läst naturkunskap b nu i fem veckor och har slutprov imorgon (!). Efter detta kommer jag få mer tid till nöjen så som bloggning. Tänkte bara nämna. Matta ne!Noodle-lover. 21. Suffers from
clothes-cravings. Swedish.
Read books under the covers.
Love beautiful things.

Follow on Bloglovin