Fem hemsidor som jag inte kan leva utan

Tyda.se
Vad gjorde jag utan denna sida när jag läste engelska i gymnasiet? På denna sidan kan man översätta från engelska till svenska eller tvärt om. Bara skriv ner i sökfältet det ord eller uttryck som du vill ha översatt, oavsett om det är svenskt eller engelskt så får du svaret. I just love it. Nyligen blev det även en app av denna fantastiska sida. Värt att kolla in.

Zomganime.com
Här finner man all den animen man vill kolla in, dag och natt, oavsett när du vill kolla, finns den där till ditt förfogande. Ofta finns klippen också i flera versioner så man kan vara säker på att någon fungerar. Här kan man även bli medlem och får då många fler möjligheter att gräva ner sig i animens värld.

Animenewsnetwork.com
Denna sidan är även den guld värd för er animeälskare där ute, men även ni som läser manga. Detta fungerar som ett gigantiskt uppslagsverk över anime och manga. Sök bara och om den finns så kommer den garanterad dyka upp framför dina ögon. Här visas hadnling, betyg, röster, antal avsnitt och mycket mer. Man kan även se olika former av toplistor tex. över de med bäst betyg, men även de med sämst. Sök och vraka bara, ni kommer garanterat hitta något ni gillar.

Weheartit.com
Hemsidan för dig som gillar bilder i alla dess former. Här lägger folk in bilder som de hittat på internet, taggar dem för att du själv nu ska kunna söka efter inspiration till din nästa teckning, känna känslan av sommaren eller utbrista "aawww" över de där söta kattungarna som du så gärna skulle vilja ha någon gång. Vill du ha inspiration är detta stället du ska besöka.

Tv.nu
Om du vill veta vad som är på gång på din favoritkanal, eller alla andra kanalen för den delen, gå in och kolla här. Här kan man se vilka tv-program som sänds för dagen, men också vad som har sänts och vad som kommer sändas en vecka framöver. Säg farväl till text-tv och bered dig på ett beroende som är svårt att bli av med.


♥ 1



C O M M E N T S .



NAME:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)

BLOG:

COMMENT:



Trackback