Nål mot hud

Det börjar rycka och spänna i min tatueringsnerv, är riktigt sugen på att etsa in lite bläck i min nakna, rena hud. De är riktiga konstverk de där. Problemet är att jag inte vet vad det är för vackert konstverk som ska etsas in. Eller så har jag helt enkelt för många ideér.
weheartit.com

Erytrocyter, leukocyter och trombocyter

Alltså, känner mig fruktansvärt nördig nu alltså, trots att det känns som jag inte kan någonting när det kommer till människokroppen. Men blodet har jag just nu funnit ett intresse för. Är mitt uppe i blodkropparnas utseende och funktioner. Jag måste även nu be om ursäkt för att detta är det mest intressanta jag har att skriva om för tillfället. Här kommer en bild på röda blodkroppar, bara för att göra inlägget lite mer intressant.


En vind blåser skräp längs korridoren en sista gång

Då och då saknar jag fortfarande tiden på gymnasiet. En tid för eget ansvar talar de om för en med auktoritet i rösten under sista bleka året i högstadiet. Bullshit säger jag. Gymnasiet var tiden då korridoren, som kärlekslöst städats av människor som önskar att de tagit en annan avfart i livet, var betryggande gångar. Gångar där man vandrade med sitt kaffe i pappmugg som inhandlats i cafeterian och en sockerkick i bakfickan utan som helst bekymmer som gnagde.
Gymnasiet har hittills varit den bästa tiden i mitt liv. "Välj en linje där ni vet att ni kommer ha kul", sa min SO-lärare till klassen i nian. Rådet följde jag och fan vad glad jag är för det.

Händer just nu

Eftersom jag blivit så dåligt på att skriva långa, sammanhängande texter så tänkte jag göra en liten lista på saker som händer just nu, i mitt liv och min omgivning. Saker som känns värda, och även saker som känns mindre värda att ta upp.
+ Jag har ett sug att åka någonstans, resa. Och det billigt. Åka till London för en billig peng och sova på vandrarhem efter vandrarhem.
+ En bok jag vill köpa. Verkar helt fantastiskt med en samling bilder på tjejer med vackra tatueringar.
+ Efter Anatomi och Fysiologikursen kommer jag vara en sån där besservisserjävel som direkt efter någon yttrat sig om människokroppen säger: "Nä, så är det inte..."
+ Shoppingen har helt lagts på is. På fredag hoppas jag dock på en förändring. Ingen studielitteratur måste införskaffas, vilket betyder att jag har pengar till att leva ett liv istället!
+ Skulle precis luta huvudet i handen men hamnade med armbågen för nära bordskanten så gled ner och såg sådär fånigt borta ut.

Då tröstshoppar man

Under den allra grövsta studieångesten valde jag att falla tillbaka och luta mig mot tröstshoppingens avslappnande värld. Jag valde Uppercut som platå för min tillfredställelse och när jag klickade på det röda krysset uppe i vänstra hörnet (jag har Macbook) hade jag beställt två trosor från Frank Dandy Superwear samt ett par strumpbyxor från Happy Socks. Nu mår jag bra. - uppercut.se

En fröjd för ögat

Kan inte låta bli att njuta av att bara se på böckerna i bokhyllan. En härlig kombination av färger mönster och typsnitt på ryggarna som antyder om alla de världar och äventyr som ligger och smyger längs sidkanterna.

Återupplivad?

Hehe, jo eftersom det verkar som om det saknas lite uppdateringar här kommer jag försöka göra en snabbgenomgång av mina senaste månader i tysthet.

1. Jag har flyttat till Bålsta och påbörjat mina SSK-studier.
2. Jag har gjort min första tenta (och det var inte så läskigt som jag trodde. Bara lite.)
3. Jag har påbörjat min andra kurs som är anatomi och fysiologi.
4. Bea (min roomie) ska till Japan i april så vi har sagt upp lägenheten i Bålsta och manvän och jag söker febrilt efter nytt boende.
5. Jag hatar att diska.
6. Jag tror att jag dödat ungefär 1500 hjärncelller på grund av snedtaket i lägenheten.
7. Manvän har köpt vännerboxen så ni kan ana vad jag håller på med när jag inte bloggar.
8. Vi har skaffat hemtelefon (vuxenpoäng).

Ja, vad ska man säga mer? Kanske kan ni komma med lite frågor om mitt liv nu om ni vill veta mer. I'll get back to you!Noodle-lover. 21. Suffers from
clothes-cravings. Swedish.
Read books under the covers.
Love beautiful things.

Follow on Bloglovin