Vi har flyttat!

Nu har det äntligen gått igenom. Nu vågar jag äntligen säga (läs: skrika) det högt - VI HAR FLYTTAT! I Enköping fann vi till slut det vi verkligen behövde, en ny bostad. En 2:a på 65 kvadrat med balkong. Myror höga på Extasy kryper runt i kroppen på mig när jag tänker på hur jag och manvän tillsammans ska sätta vår egen prägel på denna lägenhet. Låt mig säga som så att tankarna aldrig slutar susa runt!

Allt eftersom kommer nästan garanterat bilder komma upp här på bloggen på hur den ser ut invändigt.

Något är på väg att hända här


Kärlek på en gång

Produkter från Lagerhaus, Marimekko och IKEA.

Det lilla suget

Är lite sådär smått jävla sugen på en ny bloggdesign, måste säga att jag varit ganska duktig på att behålla den nuvarande så lång tid.

Är ganska nöjd, för att inte säga sinnessjukt nöjd, med det nuvarande stuket med känner ändå att jag vill gå lös lite. Vad gör man inte för den kreativa ådrans skull? Vi får se när det infaller dock, eftersom en del saker, för att inte säga massa saker, upptar min tid just nu.

Hej hopp.

Påväg

Då sitter man på bussen på väg tillbaka till Bålsta. Om allt går som det ska kommer vi inte stanna där länge. Det kommer vara ett par dagar nu fyllda med förberedelser och fix. Nu håller vi våra tummar.


BOOKS

Bilder från weheartit.com.

Det finns ingen mening med att hålla inne med det längre - jag älskar böcker. Jag. Älskar. Böcker. De är vackra att titta på, de luktar gott och de innehåller allihopa en historia som de bara måste berätta.

Interior design

Detta är vad som upptar min hjärna just nu, och jag älskar det. Inredning, inredning, inredning.

Bilder från weheartit.com.Noodle-lover. 21. Suffers from
clothes-cravings. Swedish.
Read books under the covers.
Love beautiful things.

Follow on Bloglovin