Blir att man sitter och googlar uppfödare 24/7

Weheartit


Katt har jag haft större delen av mitt liv,
men nu när jag inte bor hemma längre är det brist på katter.
Men detta är inget som jag tänker hålla fast vid.
Så fort jag hamnat på en plats där jag vet att
jag kommer kvar ett tag då blir det två siamestjejer.
And that's a promise.

Det är bara skit på tv så jag pysslar istället

Spring

Spring by warui featuring lace bras

Solen väcker mig på morgonen
Det är lugna dagar nu.
Trots det finns det mycket i luften.
Solen väcker mig på morgonen.
Härligt det.

Längtar tillbaka till de tillfällen man luktade skit men mådde som bäst


Fan i helvetes jävlar och åt pipsvängen


Weheartit.


Jag ber om ursäkt för språket men när
man ska beskriva skönhet brukar det
bara funka med en hel drös med svordomar.
I någon av dessa byggnader vill jag bo. Nu.

Scars with colors, love itKöttar LA Ink i dessa dagar och älskar det.
Tatuerare ska jag nog satsa på i mitt nästa liv.
Man blir ju sjukt sugen på nästa tatuering!
Fick första uppdateringen från Bea också, det verkar gå bra.
Ni måste gå in och läsa hennes blogg nu, det kommer
säkert stå fett mycket spännande saker framöver!

Kräm kräm krämDagarna rullar. Jag har köpt en ny tröja.
Den är vårig och det gör mig glad.
Idag åkte Bea till Japan.
Jag har bestämt mig för att åka och hälsa på.
Äpplena fick vara med mest för att de är så fina.

Lite bilder från helgen

Helgen har varit späckad. Och så har jag skaffat mig Instagram, tänkte att det var dags. Hannadesu heter jag för den som vill följa.

Maneki neko (招き猫)

Japp, för några dagar sedan träffade jag en vän som varit i Thailand. Hon hade flera presenter till mig (happii, tihi), bland annat en maneki neko! Är megaglad. Nu står den hemma och vinkar 24/7. Jo, det är sant. Hela tiden. Konstant.

Och nu hänger det på varje kvist en solskensoptimist

Imorgon bär det av till Värmland. Skönt.

God morgon


Time to go from poo, to no 'poo

Ända sedan jag flög ur boet har jag blivit mer och mer medveten om vad jag gör med mina pengar, när det gäller att köpa mat och andra produkter i hemmet. Vi köper så ofta vi kan ekologiska och kravmärkta, trots vår snäva studentekenomi. Skulle även gärna köpa mer fairtrade, men har inte kommit så långt i vår väg dit vi vill komma.

När det kommer till skönhetsprodukter vill man nästan inte veta allt som är i, vad det gör mot oss och framförallt, vad det gör mot miljön. Därför har jag bestämt mig för att go for no 'poo. För er som inte hört talas om detta tidigare är det en rengöringsmetod för hår (och även hud) där man inte använder sig av schampoo. Läs om varför detta är bra här.

No 'poo är inte bara bra för håret utan även för miljön! Gå in på denna underbara hemsida för mer information!

Mina bästa tillfällen med Family guy
Pastel all over the place and I love it

Weheartit.com

Jag tycker att pastellfärgat hår är så himla fantastiskt vackert. Speciellt till ett par slitna jeansshorts, bälte och en nedstoppad tröja. Men jag tror, trots min stora kärlek för det, att jag aldrig skulle göra det. Jag har varit där. Färga och bleka och aj aj aj på håret. Det blir så slitet på en gång och jag vill inte göra det med mitt hår.

Dock suckar jag av längtan när jag ser dessa färgglada tjejer med sina rosa svall. Vill ha!

It's very shy, so please don't scare it!

Här har vi ju då min blygsamma samling ringar (eller de ringar jag kunde hitta efter ca 10-minuters rotande i diverse väskor).
Som ni kan se behöver den utökas, och det med råge. Känner för övrigt ett större behov av allt random krimskrams. Vet dock inte var jag ska börja leta, känns som det finns fler än tre eller fyra värdar där ute med smyckesbutiker.

Lite gottigt från weheartit

Weheartit.

Men det är en fin sång ändå


Detta har varit en mycket händelselös dag. Tänk att när man väl är ledig och tänker ta sig lite skön tid för avslappning blir man bara rastlös istället. Är inte likt mig. Bjuder på denna fina melodin i alla fall, och tycker att ni som läser kan visa mig era bloggar så kanske jag får det lite roligare!

Okej, jag brukar inte tycka om att prata väder men... SOL!


Wohoo, wooho-hooo, bam bam bam bam bam bam

Imorgon kommer Bea hit. Jag är så peppad! Man vill ju träffa henne så mycket som möjligt innan hon drar iväg. Om man ska se på det ur ett positivt perspektiv så ger det mig en anledning att ta mig i kragen och äntligen besöka Japan!
Nostalgi! Bea i den mycket förstklassiga dojo-soffan. Med långt hår (ja det är långt).

Först vågen, sedan strålningen

Såg precis en dokumentär som handlade om kärnkraftshaveriet i staden Fukushima. Mannen Noiro Kimura och hans ena dotter bodde tillsammans med hans yngsta dotter och fru i staden Okuma när tsunamin totalförstörde den. Frun och den yngsta dottern omkom i samband med flodvågen men pga. att Okuma låg granne med Fukushima kunde Noiro Kimura söka efter dem.

Blev mycket berörd av hela historien. Den visar på att vi som människor är så lika, oavsett var vi kommer ifrån. Vi skrattar åt samma saker och vi gråter åt samma saker.
Bildkälla.

Jag låter videon tala för sig själv

KONY 2012 from INVISIBLE CHILDREN on Vimeo.


king size is the best

Det blir en del inredning, men det är det som intresserar mig mest just nu! Vi köpte även nya sängkläder igår när vi var på IKEA (eftersom det verkar vara svårt att hitta sängkläder till kingsizetäcken någon annanstans...). Det blev i alla fall i detta mönster! Like.

Här skulle det passa med en lång och tråkig rubrik

Tenta påväg, så det blir mycket stillasittande och tjockt i huvet just nu. Känns så trist med tanke på att jag vill vara ute och ta vara på våren när den väl är här. Men om man ska se positivt på saken utvecklar jag mitt "te-sinne" mer än någonsin. Passar även på att drömma bort till fjärran länder och det är ju alltid trevligt.

Ett vockert bôddhahôvve

Okej, jag kunde inte hålla mig. Direkt efter att jag publicerat förra inlägget blev jag så sugen på att visa er det köpet jag är mest nöjd över idag. Ett buddhahuvud eller "bôddhahôvve" som jag på värmländska föredrar att kalla det! Fann det på Indiska för en studentplånboksvänlig summa.

Spontantrippar är farliga, yepp!

Hade bara en föreläsning som slutade 10 idag så det blev en tur på stan. Vid 16-tiden någonting utan något direkt uträttat tyckte manvän och jag att en spontantripp till IKEA lät som en bra idé. Yeah, right. Slutade med att vi (eller snarare jag) vart 600 kr fattigare. Fick dock en hel del bra saker uträttat! Kommer kanske upp lite bilder senare.

Bea berättade även att hon måste till japanska ambassaden och tänkte då passa på att hälsa på här hos oss. Låter super och hoppas på att det blir av, med tanke på att hon drar till Kyoto om några få veckor!

Kylen och frysen


En ihärdig, mycket ihärdig önskan

Jag har en liten, men mycket ihärdig, önskan om att kunna gå runt i detta utomhus. Åka ner på stan, promenera till en park, sprida ut en filt över gräset och sätta pladask ner på yllet med en bra bok och bara njuta. Än så länge får jag nog bara drömma om det. Men snart. SNART (försöker desperat hålla hoppet uppe, trots frosten på träden utanför).

Plan ett och två

Inredning har alltid legat mig nära hjärtat, men det har blivit extra intensivt sedan flytten. Kände mig lite sugen på att visa hur det ser ut inne i vårat glas- och muggskåp! Känner att det saknas lite färg och har blivit riktigt hooked på Marimekkos muggar, tycker de är fantastiska. Men min plånbok håller inte riktigt med för tillfället, så jag får vänta.

Nu jävlar kör vi du och jag

Fan, vad härligt! Idag kör vädret stenhårt på vårsol och jag blir ju då alldeles kär i hela kroppen. Då tycker jag att det passar bra att lägga upp mina sommarskor som kom på posten för någon dag sedan. Bloggade om dem i inlägget under faktiskt. Är nöjd och ser fram emot att få använda dem till lite varmare väder.Noodle-lover. 21. Suffers from
clothes-cravings. Swedish.
Read books under the covers.
Love beautiful things.

Follow on Bloglovin