ひさしぶりだね!

Hej igen, det var länge sedan. Flyttat har jag gjort, till ny lägenhet. Pluggar gör jag också, för fulla muggar. 日本語は難しいだから、私は毎日に勉強します。Ja, precis, om ni kunde fatta den meningen! (tips: Google translate is your friend). Jag tror till och med att den vart grammatiskt korrekt, men man vet aldrig.
 
Eftersom jag har hållit på med flytten och pluggat så mycket så har min lilla blogg lidit. Hoppas på att få upp bloggnistan, det är ju juletider snart och det brukar alltid få mig på toppenhumör! Julen är bäst.
Weheartit.
 

Who's the more foolish? The fool, or the fool who follows the fool?

Vi har haft några Star Wars-kvällar den senaste tiden och igår såg vi Episode 4. Star Wars är bra skit! Fast det visste ni väl redan antar jag?
 

Jewelry blast

Mina fynd!... utom ett par örhängen som jag inte kunde låta bli att trä på mig. Fasen vad kul det är att plåta smycken btw!
 

Och det enda jag riktigt hör nuförtiden är en vind som blåser genom staden

Igår var det Gbg-regn och sushimiddag på golvet i den nya lägenheten. Vinet vi fått i inflyttningspresent kom väl till pass. Innan detta promenerade jag runt och utnyttjade att det var midseason sale. Jag fick ihop fem ringar, ett halsband och fem par örhängen för 75 spänn. Är inte det värt?



Noodle-lover. 21. Suffers from
clothes-cravings. Swedish.
Read books under the covers.
Love beautiful things.

Follow on Bloglovin