Kraft

Tänk att känslor, starka känslor som man tror kommer finnas där för alltid, kan försvagas och försvinna så enkelt som om de aldrig funnits där tidigare. Att känslor som står fastfrusna som berg kan knuffas undan lika lätt som om berget i själva verket var en fågelunges ludna dunfjäder, som rycks upp i luften av en plötslig vindpust. Men att dunfjädern aldrig skulle ha kunnat lyfta utan denna vindpust, denna underbara vindpust som för med sig doften av allt det där som gör ett så starkt intryck på en. Dofterna av nyplockade äpplen, tallbarr, nybakat, våt asfalt, källare, höstlöv, doften av livet.   


Ändrat inställning

Tidigare har jag haft en "men suck orka"-inställning till kärlek och allt som har med det att göra, och visst kan det bli så ibland. Det finns ju så oändligt mycket av det, folk som skriver om det, pratar om det, sjunger om det och på andra sätt uttrycker det. Den känslan. Det händer hela tiden. Obesvarad kärlek är det som folk yttrar sig om mest. Alla dessa deprimerande texter, dikter och sånger som svävar runt i en oändligt stor svart virvelvind av hopplöshet, olycka och depression.
Men nu har jag helt ändrat inställning, för nu känner jag vad de känner. Nu blidrar jag med en text i den stora virvelvinden som rör sig snabbt över vår jord. Jag känner mig lite ensam för jag saknar något. Eller någon. Men jag satsar. Jag försöker, för jag vill känna känslan av den andra sortens kärlek. Den som man blir lycklig av. Ända in i själen.
Var inte orolig, jag mår bra. Jag skriver inte detta för att få tröstande ord, för att få uppmärksamhet, utan för att få ur mig lite av känslorna. Men om ni känner för att ge mig en virituell kram så får ni gärna det : )

Det går över.Noodle-lover. 21. Suffers from
clothes-cravings. Swedish.
Read books under the covers.
Love beautiful things.

Follow on Bloglovin