Harajuku-tjej med snygga detaljer

Jag tog mig friheten att bläddra runt lite på min favorithemsida och hittade en tjej som jag tänkte att jag måste visa. Om man tittar efter lite extra noga ser man att hon har många fina detaljer - hennes skor, häftiga utsmyckningar på öronen och det kortklippta håret. Jag tycker verkligen om detajer. Det är de som gör oss speciella, unika. Det är de som får grunden att stråla och inte bara "vara". Det är de som får oss att skilja oss från alla andra.

Jag har liknande inlägg här och här.

Is this really for me?

Jag funderar på om jag ska dra igång med det som jag planerade förra sommaren  - nämligen att baka cupcakes. De är så fina, med en massa trevlig glasyr på och icke att förglömma, de smakar gott också! De skulle vara en bra grej som jag kunde använda mig av för att få utlopp för min kreativitet. Om jag inte skapar på något sätt under en tid blir jag rastlös och uttråkad. Men så fort jag sätter i gång med att teckna, skriva, fota, måla naglarna eller what ever så blir jag på bättre humör igen.
Bild hittad på google.se, minns tyvärr inte den exakta källan. :'(

Mitt nya nagellack

Idag fikade jag med Bea vilket var mycket trevligt. Vi snackade på som bara vi kan och njöt lite av varandras sällskap, som vi gör alldeles för sällan nu mera.
I alla fall så passade jag på att göra mig av med mitt presentkort på H&M värde 100 kr. Jag köpte ögonskuggor, men också det turkosa nagellacket som ni ser i fokus på bilden ovan. De flesta nagellacken som ni ser i bakgrunden är faktiskt min pojkväns gamla - tro det eller ej, men så är det. Han gav dem till mig i samband med att han bytte stil. För inte kan man gå runt med nagellack som kostymnisse heller?
Jag tycker väldigt mycket om att ha fina och fräscha naglar, vilket jag har alldeles för sällan. Synd nog. Men det ska vi väl försöka ändra på kanske!

Sten har blivit fjäder

Nu sitter jag i skolan och slöar. Jag har precis haft prov i naturkunskap och nu efteråt känns det mycket bra, jag känner att varje steg jag tar är lättare och lättare, och spänningshuvudvärken börjar ta in. Det ska bli skönt att träffa Bea lite senare och snacka om ditten och datten, allt mellan himmel och jord.

My oh, so boring life

I should tell you, jag har verkligen ett tråkigt liv. När jag läser andras bloggar har de saker för sig hela tiden, och det kan de även använda sig av när de skriver inlägg. Men mitt liv består just nu av: "Vakna - skola - plugga - sova", dock hinner jag ju klämma in en och annan Hamphus där emellan, but you get my point. Jag har ett tråkigt liv.
Det kanske är dags att jag gör något utav det? Frågan är bara vad.

The L stands for Lovely

Jag tog mig en liten kort paus i pluggandet och tog mig en titt på det senaste modet från Tokyos gator. Efter lite klickande och lite skrollande plockade jag fram fyra favoriter. Hemsidan hittar ni här, och här hittar ni ett tidigare inlägg kring samma ämne. Som ni kanske kommer upptäcka är tjejen längst upp till vänster med i det tidigare inlägget också, dock har hon annorlunda hårfärg där. Tyckte det var lite häftigt!

Jag ska skriva en bok

Jo, det är sant. Så fort jag tagit studenten ska jag sätta igång med att skriva en bok. Det ska bli en skönlitterär bok, vet inte riktigt vad den ska handla om än, dock har jag planer. Jag ser mycket fram emot detta då det mycket länge varit min dröm att bli författare. När Bea och jag var si sådär en 11-12 år skrev vi faktiskt en bok tillsammans som vi skickade in till ett förlag. Självklart fick vi nej, vi var ju inga proffs på den tiden, men det var ändå en mycket bra erfarenhet. De uppmanade oss att fortsätta skriva, så bra fantasi som vi hade!
Mina planer är att materialet ska skickas in till så många förlag som möjligt och förhoppningsvis kommer någon av dem att tacka ja. Det är i alla fall mitt mål med boken. En av mina högsta önskningar är att kunna bära titeln "författare".

Då var det ny vecka igen

Just precis, måndag morgon står på schemat och den nya veckan har precis inletts. Vad står att vänta denna vecka då? Ja, idag har jag en muntlig redovisning i Samhällskunskap B och i morgon ett prov i Naturkunskap A. Sen hinner jag förhoppningsvis med både träningen idag och träningen på onsdag, det var så länge sedan jag tränade tycks det.
Sen ska jag även vara med min käraste vän Beatrice som jag så sällan får chansen att snacka med nu för tiden. Det är så mycket som hela tiden kommer i vägen, men är inte det viktigaste att ta sig tid till sina vänner, egentligen? Det ska jag i alla fall göra nu på onsdag och det är jag glad över.
Detta är en bild på Bea från Uppcon 10.

Bilder från Uppcon 10

Packningen! Bild som alltid tas när Bea och jag reser någonstans.
Nu far vi!
Här köade vi i 3,5 timmar!
Hannes, Alex och Bea.
Detta är då jag.
Stora salen!
Asian ball-jointed dolls.
Lilitamodevisning.
Snackis.
Making nails.

Ny design

Nu har jag gjort ännu en ny design. Den förra kändes alldeles för plottrig och inte alls min grej. Jag bytte istället till en betydligt mer stilren design som inte krävde så mycket arbete men ändå ser förhållandevis professionell ut. Dock begick jag ett misstag under processen så nu måste jag nöja mig med en text som header, eftersom jag inte orkar fixa till det som blev fel just nu.

Vår

Idag var jag och Hamphus ute och fotade lite, och för ovanlighetens skull så lyckades jag knäppa en bild på honom.


Bloggtorka följt av Uppcon

Jag är himla dålig på att blogga alltså. Jag är så lat, det är därför det aldrig kommer upp några inlägg. Det går i perioder också, ibland är det jättekul och ibland vill jag bara slänga datorn i väggen.
Jag har i alla fall under denna bloggtorka hunnit vara på Uppcon 10. Det skulle jag vilja kalla för den största händelsen. Det var verkligen svinkul och när jag kom hem kändes det som jag varit i en annan värld, en drömvärd i tre dagar. Tre underbara dagar. På Uppcon får man verkligen vara sig själv fullt ut. Det är ingen som kastar dömande blickar i ansiktet på en, det är ingen som är ledsen och det är ingen som är elak. Folk kan komma fram till en bara för att berätta hur fin man är klädd, eller bara för att få en kram. Man kan joina vilket gäng som helst och de välkomnar en med öppna armar, så otroligt glada över möjligheten till en ny vän. Musik spelas på utescenen mullerstamp hörs inifrån stora salen och skrattsalvor med efterföjande applåder svallar ut från biosalongen där någon animeserie visas. Uppcon är verkligen the place to be. Lyckans plats.
När jag får tid och tillgång till min stationära dator ska jag lägga upp bilderna som jag tog när vi var där. Under tiden kan ni hitta dem på facebook. Nu får jag återvända till verkligheten igen och Textkommunikation B.

3 dagar kvar!

Det börjar kännas i kroppen nu. Att det snart är dags. Förberedelser måste göras, en hel del faktiskt. Ekonomiska förberedelser, packning, utseendemässiga förberedelser och allmän pepp. Jag har i alla fall fixat skivor som det ska lyssnas på i bilen dit.

Återlivningsförsök 11

För att inte den här bloggen ska dö helt så laddar jag upp en bild.Noodle-lover. 21. Suffers from
clothes-cravings. Swedish.
Read books under the covers.
Love beautiful things.

Follow on Bloglovin