Anime: B gata H kei (B型H系)

Genre: Komedi, romantik
Teman: Ecchi, Pervers kvinnlig karaktär
Episoder: 12

Plot från animenewsnetwork:
Yamada is a high school student, and a virgin, who aspires to have 100 casual sex partners. Despite this, she soon finds herself targeting and pursuing only one boy.

Den här animen rekommenderas till alla som har en liten gnutta humor. Det är en konstant rullning av pinsamma, komiska, "du-skojar-detta-händer-inte"-tillfällen som även kräver att man är en liten gnutta pervers själv (^^,).
Jag tyckte i alla fall att den var totally hillarious och jag rekommenderar den till alla.

Under konstruktionInspiration

När jag ändå sitter inne på bloggen vill jag tipsa om en blogg som ger mig så mycket inspiration i vardagen:


Här kan man läsa om andra människors kärlekshistorier. Många är tårdrypande, både glada och ledsna tårar. De är realistiska. Och jag gillar allihop skarpt.


Kafka på stranden

Denna roman Haruki Murakami har lämnat efter sig då många frågetecken, jag kan inte ens börja att rabbla upp alla. Men ändå lämnade den ett så stort märke efter sig. Jag är fängslad av den fortfarande, trots att det var någon vecka eller två sedan jag la den på hyllan. Det tog tid innan jag kunde börja på en ny bok efter det. Jag provade på några stycken, men ingen tycktes komma upp till samma klass. För att lösa problemet tog jag mig istället an en av hans andra romaner - Fågeln som vrider upp världen. Jag vet inte varför, men på något sätt hoppas jag på att denna ska ge mig de svar som jag inte fick i Kafka på stranden.

Haruki Murakami skapar stor konst av fritt flytande fantasier och drömska associationer. Den 15-årige pojken, som kallar sig Kafka, rymmer hemifrån och bosätter sig i ett bibliotek. Där träffar han en mycket äldre bibliotekarie som blir hans älskarinna. I en parallellhandling får vi träffa en gammal man som kan tala med katter och möta den rödklädde eleganten Johnnie Walker (från whiskeyflaskan) och överste Sanders (från Kentucky Fried Chicken). (Källa)

Aerials, in the sky


Läser just nu

FRI - en kuslig thriller av Natsuo Kirino (桐野夏生)

Handling:
I Tokyos förorter arbetar fyra kvinnor nattskiftet på en fabrik som tillverkar färdigpacketerade luncher. Tyngda av sysslor och stora skulder och isolerade från män och barn drömmer de om en väg ut ur den återvändsgränd som deras liv utgör.

En ung mor bland dem brister till slut och stryper sin otrogne, spelberoende man och erkänner sen sitt brott för Masako, den närmsta av hennes kolleger. Av skäl som bara hon själv känner till, går Masako med på att hjälpa sin vän, och ber de andra medarbetarna om hjälp att stycka och göra sig av med kroppen. Kroppsdelarna upptäcks, och polisen börjar ställa frågor, men kvinnorna har långt mer farliga fiender att bekymra sig över. En lånehaj med Yakuza-kontakter upptäcker deras hemlighet, och även en hänsynslös nattklubbsägare som polisen är övertygade om är mördaren. Han har förlorat allt på grund av kvinnornas brott och han vill ha hämnd.
Källa: Adlibris

Jag är inget fan av deckare men efter att ha kommit (läs: flugit) igenom ungefär hälften av sidorna kan jag säga att detta bådar gott!Noodle-lover. 21. Suffers from
clothes-cravings. Swedish.
Read books under the covers.
Love beautiful things.

Follow on Bloglovin