Small but yet importat stuff

Ros, USB-minne, bok (Norweigan wood av Haruki Murakami), bindfodral av Libresse, nudlar, gloomy bear, handkershief, Iphone, puder, liten hårspray, parfym, nagellack, läppstift, plånbok, kam, misopaste, kinky picture of my beloved, sminkpensel, string, tamponger av Librisse, foundation, cute thing, solglasögon, handkräm, ögonskugga, deo.

Världen står stilla


Iögonfallande

Inspiration från weheartit.com

Sex and the city

Under en period har jag och manvän (tack Carrie för den inspirerande benämningen) sett på Sex and the city - från början - till slut, och det (med högrisk för att ha precis samma åsikt som miljontals andra) är verkligen en fantastisk serie. Igår såg vi även första filmen för andra gången. Idag kunde jag inte låta bli att se den andra, också även den för andra gången. Man tröttnar aldrig verkar det som.


Nya skålar

Idag när jag och Hamphus var på stan hittade jag fyra skålar + ett sushisett för två inne på Mansion! Vilken tur att jag hade ett presentkort på 200 kr. Totalt betalade jag 24 kr eftersom det blev lite över 200. Ett riktigt bra köp om ni frågar mig!
Idag så inveg vi skålarna och ätpinnarna med hätligt rykande nudlar ♥


September likeis

Monkiworld.com

Mangainspirerad design

Jag har nu efter några dagars knåp fått ihop en ny design! Vad tycker ni?

Anime: Highschool of the dead (学園黙示録)

Jag har sett en del anime den senaste tiden vilket jag tycker är kul. Animen jag ser just nu heter Highschool of the dead.
Den handlar om den helt vanliga highschoolkillen Takashi Komuro. Hela hans tillvaro förändras dock på någon minut då en infektion bryter ut som gör människor till zombieliknande varelser. Tillsammans med sina vänner och skolsköterskan ger de sig iväg för att ta reda på vad som har hänt med världen.
Hittills tycker jag att denna anime är riktigt bra, jag kan inte annat än rekommendera den till alla som tycker om lite spänning i vardagen!


Me likei

Bilderna kommer från Monkis hemsida.Noodle-lover. 21. Suffers from
clothes-cravings. Swedish.
Read books under the covers.
Love beautiful things.

Follow on Bloglovin