Inte en enda av dem

En liten grafisk version av en textsnutt of mine som jag dolade ihop.

Hinner inget alls, jag vill sänka farten

Vill bara tipsa om bloggaren Stinas bikstund som nu äger rum på hennes blogg. Man kan nu gå in här och bikta sig. Har du något som tynger dig? Känner du dig ensam? Är du inte nöjd med något som händer i livet just nu? Saknar du någon kär som inte finns här längre? Gå in och skriv av dig! Alla är välkomna att skriva ner sin skit, hur ska man annars kunna gå vidare? Man kan vara helt anonym! Om du inte vill kan du alltid läsa alla andras bikter, kanske upptäcker du att du inte är ensam om att känna och tycka?


Luften smakar som en jordgubbspaj en solig dag i maj

Idag blev jag inspirerad att pilla lite med designen, och gjorde därför lite ändringar. Funderar på att även ändra header, men eftersom jag inte vet vad som ska göras av den än får den vara. Kommer säkert lite mer ändringar framöver. Gillar att pilla lite då och då.

Låten som spelas flitigt hemma hos mig just nu är Äntligen på väg sjungen av Håkan Hellström. Orginalet är det Ted Gärdestad som ska ta credit för. Riktigt bra låt. Man känner våren i kroppen, och kärleken när den är som bäst.


Olivia Lufkin till UppCon!

På UppCon får man varje år chansen att se asiatiska och asieninspirerade band och artister uppträda, vilket är riktigt kul. I år har vi fått reda på att Olivia Lufkin kommer underhålla någon timme av vår tid i Uppsala till sommaren. Hon är bland annat känd från att vara sångrösten till Nana i animeserien NANA, och jag som själv är ett fan av serien tycker att det är awesome att hon ska fylla Uppsala konsert och kogress-huset med sin vackra stämma!


The cricle of life

Jag har alltid gillar runda glasögon och har haft ett par solglasögon i denna fantastiska form, men förra året gick de sönder och jag har sörjt den dagen. Ända tills idag, då jag sprang in på Lindex och såg att de hade ett par för 60 kr. That's just fab ~
Jag kommer kicka ass denna sommaren alltså!

Tatts' are going to be on me some day

weheartit.com

Shirt + pants + shirt + bag + tiny bag = Happiness

Ja, jag vet att ni kanske är trötta på Monki nu, men inte jag! Så här kommer en bunt saker som jag vill ha på min kropp, runt min hals och i min hand. Ni hittar allt på www.monki.com!

Bara för att jag är en ändlös romantiker

My thoughts go out to you, my Immortal Beloved
I can live only wholly with you or not at all -
Be calm my life, my all. Only by a calm consideration of our existence can we achieve our purpose to live together. Oh continue to love me, never misjudge the most faithful heart of your beloved.
Ever thine
Ever mine
Ever ours.

- Ludwig Van Beethoven

Looking up, what do you see? Sky, passing by.

♥ 1 2 3

Love love love


Biljetterna till UC11 är köpta!
Noodle-lover. 21. Suffers from
clothes-cravings. Swedish.
Read books under the covers.
Love beautiful things.

Follow on Bloglovin