Deep blue


weheartit

Fredagkväll


Jag i framtiden?

Körkort har kommit upp på min intressebarometer (finally...!) så jag har övningskört lite de senaste veckorna och fick hem körkortsboken igår. Jag ska försöka fixa detta nu. Om jag inte börjar kommer jag aldrig ta itu med det och det vill vi ju inte ska hända. Så önska mig lycka till nu, det behöver jag!
    1

List

 

När jag vaknar på morgonen brukar jag gå från sägen till soffan. Förhoppningsvis lyckades jag få frukosten med mig på vägen.
Värsta stadiet i livet är när man inte har tid att läsa. Man ska alltid försöka hitta tid till det.
Den bästa känslan är den positiva överraskningen som bara ploppar upp. När man minst anar det.
Jag är rädd för konflikter med människor jag inte känner så bra, att bli missförstådd och att inte vara omtyckt.
Jag tycker det är fascinerande när humlor flyger. Så otympliga och fysiskt omöjliga, ändå så lyckas de på något sätt skutta upp i luften när de landat på någon blomma. Visserligen med lite bakfylle-stil, men ändock, de lyfter.
Jag skulle vilja hitta en flygbiljett till Tokyo tur och retur under min kudde när jag vaknar i morgon.
Jag ogillar överfulla papperskorgar och folk som folk som saknar respekt.
Jag tycker om att skeda.
Jag lyssnar på min dator som surrar behagligt.
Jag tittar på mycket tv ny förtiden. Jag vet inte om jag gillar denna utveckling eller inte.
Bästa dagen i veckan är den dagen som flyter på mjukt och stilla, med några små glädjeämnen guppandes som små barkbåtar på ytan.
Folk brukar säga så mycket saker. Ibland önskar jag bara att de kunde prova på att vara tysta.
Jag blir arg när jag bränner vid det sista popcorn-paketet som fanns kvar i kartongen.
Jag grät senast när jag var ledsen.
I sommar kommer jag smälta bort.

 Hanna gillar E.L.F.

Jag kunde inte låta bli. Jag gillade E.l.f. så pass mycket att jag var tvungen att beställa ytterligare grejer från dem. Så det gjorde jag.

En concealer+highlighter som är till för att täcka mina hemska påsar under ögonen, samtidigt som den tillför huden under ögonen en massa nyttigt. Samt en concealer för att täcka andra saker som jag kan använda för resten av ansiktet, om något skumt skulle dyka upp som jag känner att jag vill täcka för. Även om mineralconcealern som följde med under min tidigare beställning fungerar helt okej, täcker den inte riktigt de områden som jag vill att den ska göra.

Hela den här grejen med att de utlovar att produkterna inte är testade på djur gör att jag vill försöka att enbart använda deras produkter när det kommer till smink. Det är i alla fall något jag ska försöka sträva efter.

JP STREET STYLE


Mineral make up

Köpt mineralsmink för första gången. Kom idag på posten. Nöjd. Det kommer från E.l.f. och är varken dyrt eller testat på djur. Rekommenderas varmt.

I'm blue

BLUE

BLUE by warui featuring black denim shorts

5 centimeters per second

    ♥ 1

Igår kväll såg jag 5 centimeters per second för andra gången. Det var så länge sedan jag tog mig an den, så jag tänkte att nu var det så dags att ge sig an den här filmen en andra gång. Denna otroligt detaljrika film är gjord utav Makoto Shinkai (新海誠), en utav mina personliga favoriter när det kommer till filmskapare. Filmen handlar om den första kärleken, men förvänta dig inte en promenad på moln. Ta dig istället an dig den med ett öppet sinne och låt den påverka dig på det där speciella sättet som Shinkais verk alltid gör.

Snow

    weheartit

    Vita naglar är så himla snyggt! Jag köpte ett på H&M för ett par dagar sedan, tänker sätta mig ner nu och måla mina naglar vita som snö. Trevlig kväll.

Hoppsan sa

Ja, ni har inte klickat in på fel blogg av misstag, detta är Pinksheep.blogg.se. Jag har bara ändrat designen, haha. Jag fick några idéer om hur jag ville ändra lite länkar och sen bara sprang det iväg. Ofta är det så att när jag väl har börjat så kan jag inte sluta. Hoppas bara ni gillar förändringen, det gör i alla fall jag!

Some hearts

weheartit

1

Polyvore

Off to the beach
Off to the beach by warui on Polyvore.com

Denna sidan är fantastisk! Den hjälper dig att på ett enkelt sätt skapa outfits. Det är värt en titt, men helst föredrar jag att ni tittar in fler gånger. Detta är min första outfit som jag satt ihop. Härligt orange och svart.

Ink inspiration

Lite härlig inspiration när vi nu snackar tatueringar.
weheartit

Workin'

Är just nu i min mammas inredningsbutik och jobbar. Kanske hör av mig senare idag!

(Källa)


LEGS LEGS LEGS

Jag har bloggat om detta ställe förut, men jag gör det igen. Förra gången var det bodysiuts, denna gång är det leggings. En sak kan man enkelt konstatera - Blackmilkclothing har så sjukt coola kläder.

I've lost my tattoo-virginity

Jag har gjort något som jag länge sagt att jag skulle göra, men inte trodde att jag skulle våga genomföra. Igår gjorde jag en helomvändning och tatuerade mig! Jag tycker tatueringar är fantastiskt vackra, riktiga konstverk där mycket talang och fokus ligger i grund. 
Vad är det för symbol?
För alla er som inte är ett fan av Harry Potter-böckerna kan jag meddela att detta är symbolen för de så kallade Dödsrelikerna. Jag tänker inte försöka förklara djupare i vad det representerar, men det finns inget negativt eller hemskt budskap bakom!

Varför denna symbol?
För det första, och detta är ganska uppenbart, så är jag ett stort fan av Harry Potter-böckerna. Jag började läsa dem när jag var liten, och man kan säga att jag växt upp med Harry Potter. Böckerna har varit en tröst att komma hem till, en annan värld att få dyka ner i.
För det andra, så var jag inte ensam om denna tatuering. Min bästa vän som jag haft sen barnsben har samma kärlek till böckerna så vi bestämde att göra den som en vänskapstatuering. Båda ska plugga till hösten och det är inte 100% att vi hamnar i samma stad. Därför gjorde vi det nu så vi har något att titta på när vi saknar varandra. Haha. Bea gjorde den på armen.
Jag är supernöjd och sitter redan och planerar både min andra och tredje tatuering! Haha.

Awesome news coming through!

Nu är jag här en sväng igen! Först vill jag bara tacka dem som fortfarande kommer in här och läser och kommenterar, trots att det inte händer så mycket. Tack ♥

Jag kommer strax lägga upp en awesome nyhet här, så stay tuned!

Kort stund

Ja, här var det tomt.
Misströsta dock inte.
Jag gillar att blogga.
Men ser det inte som tvång.
Ni kommer se mer från mig.
Men kanske inte på en gång.
Puss.Noodle-lover. 21. Suffers from
clothes-cravings. Swedish.
Read books under the covers.
Love beautiful things.

Follow on Bloglovin