Back again

Jag är hemma från Turkiet! Hann inte blogga innan jag stack iväg i onsdags, men nu är jag tillbaka. Har hundra och åter hundra bilder att gå igenom och fixa! När jag är färdig kommer de dyka upp här, it's a promise!

ONE FUCKING DAY

Okej, då var det en dag kvar bara. Imorgon vid denna tid sitter man på ett tåg mot Göteborg. Awesome (som ni kanske har märkt används detta ord mycket från mig, GET USED TO IT). Idag ska det sista fixas inför resan. Några småsaker ska införskaffas, ompackning för tredje gången (just for fun) och fixa musiken till iPhonen. Efter det är jag good to go.

Turkish lira

Lite saker som är fixat inför resan. Jag har ju aldrig ägt ett pass i hela mitt liv, så det var självklart tvunget att fixa. Och kul var det. Lite nervöst också. Kortet blev uselt såklart, men vad förväntar man sig? Pengar är även växlade och bekväma underkläder införskaffade! H&M bar ansvaret för mina 60 kr (!) som jag betalade för trosorna och BH:n. Sjukt billigt.

Gosh.


Jag har något helt otroligt att berätta. Jag vet knappt var jag ska börja eftersom detta är något så stort för mig. För andra är det säkert ingen big deal, eftersom många i min ålder upplevde detta redan vid barnsben.
Men jag tänker bara "step right up and say it" - Jag ska till Alanya med manvän på onsdag.
För första gången i mitt liv ska jag till en plats utanför Norden, där de snackar ett språk som jag inte förstår. Och jag ska flyga! Jag kommer för första gången vara högre än den högsta byggnad. Shit alltså. Jag kan inte beskriva känslan. Jag kan bara säga att jag längtar och knappt kan bärga mig tills vi ska iväg. Natten innan kommer vara sömnlös.

1

Symbols

Vackra symboler. Vad hade man gjort utan dem?

☼ ♂ ☀ ☁ ☂ ▲ ♀ ✖ ✄ ♫ ♛ ☯ ♥ ✿ ☮ ✎ ♐ ♱

Vill du se fler? Klicka här!

B&W


Rain

Jag tycker det är otroligt vackert när det regnar. Kom en riktig skur förut.

FUCK THIS


C ✄ T

Okej! Här kommer topparna jag klippte till utav två t-shirts. Är redigt nöjd.

Det första linnet är från början en Manson-tröja med korset på fransidan och "MM" på baksidan.
Det andra linnet är en merchendise-tröja för SAW-filmerna.
Hur gjorde jag?
Manson-linnet: Detta var mycket enkelt. Jag provade först tröjan för att se vart jag ville klippa på längden. Jag körde på "antydan till maglinne" och klippte sedan. Rakt av liksom, inga konstigheter. Sen klippte jag av ärmarna och även den tjocka kragen som brukar vara på t-shirts. DONE!

SAW-linnet: Detta var inte heller särkilt svårt, men ack desto mer tidskrävande. Först klippte jag av, jag tror det heter fållen(?), på tröjan. Sedan började jag bara klippa. Rakt upp. Jag slutade klippa på ungefär samma höjd varje gång för att få det jämt. Sen gjorde jag precis likadant med ärmarna och kragen som på förra tröjan. Sen kanske ni ser att loggan är åt fel håll. Jag vrängde helt enkelt på linnet när jag var klar. Tyckte det blev fräckare så. Sen kan jag alltid ändra om jag tröttnar! DONE!

PUNKT PUNKT PUNKT

Idag vill jag verkligen komma hem så jag kan visa er på mina reaköp som jag lovade, plus min kreativa spasm jag utsatte två t-shirts för igår! Är riktigt nöjd. Ska försöka fota dem så jag kan lägga upp dem här, och kanske skriva en kort liten beskrivning hur jag gjorde.

Hoppas på att dagen går fort!

Those non-special moments

Vid tidpunker då jag väntar, då det inte händer så mycket, kan jag inte låta bli att kladda. Jag kan helt enkelt inte hålla pennan stilla när jag blir uttråkad. Handen får lust att skapa, den tar över och får kontroll över mig. Alla har sina olika företeelser de gör när de blir rastlösa. Vissa pillar med håret och andra tar fram mobilen. Jag kan helt enkelt inte låta bli att teckna.

Happy up here

I fredags köpte jag tre helt awesome plagg. Alla på REA. Börjar bli rätt så duktig på att handla mer nedsatta kläder. Och det är ju så värt det. Ska försöka lägga upp bilder på dem imorgon så ni får se.

weheartit

Bump


En fin kille tog studenten idag


Right now ♫

Någon mer än jag som vill ha dessa album? Såg filmen när jag fick reda på att Daft Punk gjort musiken och kan ju faktiskt medge att rullen också var riktigt bra!

KAN DEE ♥

Vem gör inte? - KANDEESHOP.SE

The nerd

    1

Jag vet inte om jag berättat det här på bloggen, men jag skulle vilja påstå att jag är lite utav ett tv-spelsfan. Jag vill inte påstå att jag sitter flera timmar per dag och köper tre spel i veckan, men jag tycker mycket om att spela. Det har jag gjort ända sen jag var liten. Då satt jag med mitt Playsatation 1 och spelade Spyro the dragon eller köttade demoskivor som man fick på den tiden.
Just nu är jag mycket inne i Assassins Creed-spelen. Jag har frenetiskt spelat mig igenom spel ett och två, och nu väntar jag bara på att få tag i nästa - Assassins Creed Brotherhood.

Spelkonsoller jag äger: Playstation 1, 2 och 3, Gamecube och Nintendo wii (röd).

Min last i livet

Okej. Dags att bli lite personliga. Alla här i världen har olika laster. Och med last menar jag något som är en slags börda, ett beroende, det kan vara materiellt, något i matväg eller något fysiskt. Exempel på laster är alkohol, cigaretter, Coca cola, sex, kläder eller kaffe.
Då kommer vi till min stora last - popcorn. Jag kan utan tvekan säga att jag älskar popcorn. Ljudet av när de poppas, den salta smaken mot tungan, det ljusa krispet när de tuggas... mums!

Uppcon 11 - part two


Uppcon 11 - part one


Nedräknare


Imorgon = Uppcon 11

Idag är det torsdag, vilket innebär att till morgonen nalkas det Uppcon. Najs. Bea kommer hit senare idag, då ska det packas och lekas med lite outfits och möjligtvis färgas hår. På Uppcon får man verkligen leva ut, på alla sätt och vis. Genom kläder, mat, film, shopping och möten med andra människor. Det är underbart för dem som är into japansk populärkultur. Kommer förhoppningsvis fota som en dåre, så många bilder ska det publiceras här på bloggen!
Beas otroligt snygga ring. Vill ha!



Noodle-lover. 21. Suffers from
clothes-cravings. Swedish.
Read books under the covers.
Love beautiful things.

Follow on Bloglovin