Svävare

Jag är verkligen trött på folk som svävar ovanför markytan. Såna som påstår sig stå högst upp på sammhällets icke existerande klasslista. Högst upp på bergets topp. Där de sedan ser ner på alla med missnöje och rynkade näsor.
När man går in i vissa butiker i stan kan man få en känsla. En känsla av att man går in i ett rum med ett tak som långsamt sjunker ner mot en, så man med hjälp av händerna får hålla upp det med all sin kraft för att inte krossas mot govet. Samtidigt borrar sig vassa, spetsiga blickar in sig i ryggen, för att få en att halka och tappa greppet. Sedan stirrar de ner på en från sina berg medan man långsamt kravlar sig ut ur butiken. Ut i friheten. 

Lite överdrivet kanske, men jag fick ut mina aggressioner i alla fall. 

Luft

Jag står på bryggans kant och känner hur det väderbitna träet knarrar klanglöst under fötterna. Där står jag, rakt upp och ner. Drar in en nypa av det stora lufthavet som omfamnar mig. Syret flyter omkring som i en omloppsbana runt mig och det finns där till mitt förfogande, hela tiden. Man skulle nästan kunna säga att jag utnyttjar det. Jag tar för givet att det alltid ska finnas där, att jag alltid ska kunna andas in det, låta det strömma ner i mina lungor och ge mig nytt liv. Men när jag sedan tar sats, hämtar kraft från min omgivning och sedan tar klivet ut för att slås emot vattenytan, då vet jag att jag inte längre kan finna tilltro hos luften omkring mig.


Ord och bild på Hannas vis

Den här bloggen kommer innehålla både text och bild, bådadera är mina skapelser. Enjoy ~
För er som inte känner mig kan jag berätta att bilden (som nu tagits bort) föreställer en av karaktärerna i boken som jag försöker skriva (lägg märke till betoningen på ordet försöker -_-'). Kanske skriver mer om detta sen, men för tillfället har jag inte tid. Ska iväg och träna Karate.

Matta ne ~

Tvärstopp!

Jag tänkte verkligen såhär på bussen idag: "När jag kommer hem, då ska jag skriva i min blogg!", jag hade verkligen skrivlust. Så när jag kommer hem så sätter jag på datorn, loggar in på bloggsidan, klickar på "nytt inlägg", och sen, ja..., sen tog det stopp. TVÄRSTOPP. Det var liksom som om det susade runt en svärm av ord och menaingar i mitt huvud som bad om att få skrivas ner, men sen var det någon idiot som tog fram insektssprayen och så flydde alla plötsligt. Bara sådär.
Jag kanske borde köra på den där tekniken som Anita lärde oss på Textkommunikationen, skriva utan att tänka. Det brukar funka väldigt bra faktiskt. Helst ska man ju ha ett ämne eller kanske bara ett ord, så att det går lättare att komma igång. Men efter att ha skrivit det där första ordet så sprutar det sen ut ord och meningar, precis som när man sätter på en vattenkran i bott.

Jag tror jag ska börja med dagens citat eller något liknande, jag måste ju dela med mig av alla kloka och fantasifulla uttryck som mina kära vänner säger under skoldagarna ^_^

DAGENS CITAT
Hanna P: "När jag litar på min magkänsla, då går det åt helvete!"

Hannas finurliga uttryck får sätta punkt för dagens blogginlägg. Hejsvej. 

Hajimemashite ~

Okej, på Jessikas request har jag nu gjort en ny blogg efter att ha tagit död på min gamla (Jag sörjer fortfarnade, eller inte...). Jag har dock ingen aning om vad jag ska skriva om, jag känner att bloggen kanske borde vara till för de tillfällen då jag är kreativ eller bara behöver skriva av mig. Just nu är jag inget av detta, jag använde upp all min kreativitet på seriestrippen jag gjorde förut, och skriva av mig behöver jag inte göra för jag hade texkommunikation hela dagen idag xD Nej, det jag behöver nu är "Demon Flowers" vol. 4 (Ja, ni har tyvärr stött ihop med ett "Japanfreak" ^_^ Men jag är fortfarnade mänsklig, tro mig), jag har redan beställt den från bokus så den borde komma om någon vecka eller så.
Svenska internetbokhandlar, med undantag SFbokhandeln.se *buga*, brukar dock vara väldigt sega med manga -_-' Det är liksom som om de väntar tills de får en beställning innan de beställer hem så de sen kan skicka den till mig. Detta kanske låter korkat av mig, men det ska väl ändå vara bra service? Nej, nu klagar jag över en ovesäntlig sak, tänk på U-ländera...  
Jag är ledsen över att göra dig besviken Jessika, men det blir nog bara sånt här du kommer kunna läsa om i min blogg xD Men se det från den jusa sidan...
Ehm, tyvärr, jag kunde inte hitta något positivt med det .___.

Jeje, det blir nog hejdå för denna gången *vinka*
Noodle-lover. 21. Suffers from
clothes-cravings. Swedish.
Read books under the covers.
Love beautiful things.

Follow on Bloglovin