Underhållning en lördagseftermiddag

Nu har jag gjort om på bloggen igen, delvis för att jag inte hade någonting att göra, men även eftersom jag redan börjat tröttna på det blå färgtemat. Nu går den mer i en grå nyans och jag känner att grått är min färg. Jag skulle tippa på att 30 % av min garederob går i olika grå nyanser.
Som ni ser har jag inte gjort så mycket mer än att ändra färgtemat eftersom jag i övrigt är nöjd med utseendet.


Fuckin' brilliant


Göteborg
Sphynxen

Ge mig denna vackra skapelse. Nakenkatten har det där lilla extra, som får ögonen att glittra till, som får en att vilja träcka ut armarna och säga: "Ge mig!"


Bilder: Wikipedia commons och flickr.com

Not Mr. Superman anymore?

Jag som trodde han var oövervinnerlig. Under de snart nio månader vi varit tillsammans har jag aldrig sett honom drabbad av den annars så vanliga sjukdomen - förkylning. Men i lördags då hände det magiska. Han blev snuvig, fick halsont, feber, och det blev väldigt många "Prosit!" och "Vill du ha en värktablett?". Men vilken tur att han han en så fin flickvän som ger honom både fotmassage och färdiggjorda mackor på hans begäran. Kan ju tillägga att jag hjälpte till med nedsmittningen, och jag måste erkänna att jag i hemlighet känner mig lite stolt över detta. Det är ju inte alla som får äran att smitta ner den ökände Hamphus Kjellman.

Tyngden från axlarna är borta

Äntligen är jag klar med historiaarbetet som har tyngt mina axlar ett bra tag nu. Idag blev jag även av med ett prov också, så nu är det bara religionsprovet nästa vecka som ligger och gnager. Det känns så otroligt skönt när man är klar med något som har krävt mycket av en, tid, kraft. Nu ska jag bara städa lite inför morgondagen, sen får jag vila mig.

Början på livet är påväg

Nu har vi beställt studentmössor
Dyrt var det
Men nu är den påväg
Studenten
Friheten
Allvaret
För vi har tagit studenten
För vi har tagit studenten
För vi har tagit studenten
Fy fan vad vi är bra

Nämen, är det redan fredag?

Nu sitter jag hemma hos Hamphus och myser över att det är fredagskväll. Dock är jag så in i bomben hes, men just nu spelar inte det så stor roll.


En gång i tiden var jag "Hon den lilla med dreadsen". Foto: Hamphus Kjellman.

Ögonorgasm(er)


Alla bilder och plagg kommer från Chicy.se

Gabriellas sång

Det är nu som livet är mitt
Jag har fått en stund här på jorden
Och min längtan har fört mig hit
Det jag saknat och det jag fått


Det är ändå vägen jag valt
Min förtröstan långt bortom orden
Som har visat en liten bit
Av den himmel jag aldrig nått


Jag vill känna att jag lever
All den tid jag har
Ska jag leva som jag vill
Jag vill känna att jag lever
Veta att jag räcker till


Jag har aldrig glömt vem jag var
Jag har bara låtit det sova
Kanske hade jag inget val
Bara viljan att finnas kvar


Jag vill leva lycklig för att jag är jag
Kunna vara stark och fri
Se hur natten går mot dag
Jag är här och mitt liv är bara mitt
Och den himmel jag trodde fanns
Ska jag hitta där nånstans


Jag vill känna att jag levt mitt liv


Snälla ni, förlåt en kärlekskrank dåre


Men ändå är det jag vill


Jag vill blogga varje dag, jag vill vara aktiv. Men jag tycker det är lite svårt. Det är såhår att jag vill blogga när jag känner att jag har något intressant att skriva om, något som gör intryck på folk, får ens hjärna att arbeta. Saker som jag upplever har mening. Jag vill inte skriva om min dag, för detta är ingen dagbok för mig. Detta är ett ställe där jag kan tänka till, uttrycka min kreativitet och det som värmer i hjärtat. Kreativtet, lust, lycka och intressanta saker att skriva om dyker vanligtvis inte upp varje dag, därför är det så svårt för mig att blogga regelbundet. Men ändå är det jag vill.
Det jag egentligen skulle skriva när jag började var att jag tänkte plugga ordentligt nu, men det kändes inte riktigt lika kreativt, lustfyllt eller intressant som de saker jag vill skriva om ska vara.


Jag älskar att drömma

Hamphus, jag vill flytta ihop med dig nu! ♥

Du anar inte vad jag längtar till den dagen, då vi står framför dörren. Dörren som leder in i vår, alldeles alldeles egna lägenhet. Båda står där och fumlar med nycklarna och vi knuffas. Det är klart att båda vill vara den första som låser upp dörren? Tillslut vinner du, det gör du alltid.
Du låser upp, och där står vi i dörröppningen med varsin flyttkartong i handen, och plötsligt tvekar vi inför att ta steget in i det nya livet. Som sambos.
Sambo. Det vill jag vara.
Jag kliver in först. Du ber mig lite besvärat att ta av mig skorna, eftersom du inte vill ha skitigt på golvet med en gång. Jag lyssnar inte på det örat, det enda mina sinnen är fokuserade på är lägenheten. Den är liten, men lagom som första boendet. Väggar, golv och tak är kala eftersom möblerna inte kommit än. Första natten tvingas vi sova på en liten skumgummimadrass, men det gör absolut ingenting, för nu sover vi för första gången tillsammans som sambos. I vår alldeles egna lägenhet. Vår lägenhet.


Uppcon 10


Nu är det äntligen dags för det tionde Uppcon, Sveriges största konvent för anime-,manga- och Japanintresserade. Det kommer gå av stapeln den 9-11 april, och jag sitter redan laddad och väntar på att få boka biljetter! De släpps inte förrän den 1 november. Det kommer bli tredje gången för mig och jag känner på mig att det kommer bli roligare än någonsin, med alla de förbättringar som kommer göras.
Klicka här för att komma till deras hemsida!


Kurosaki no Hana vol. 5

När hade den tänkt att komma ut i Sverige egentligen? Har väntat i över ett halvår på slutet på den bästa mangan någonsin (enligt mig själv).


Konst på fingrarna

När jag slutar tänkte jag ta mig en tripp till Åhléns - jag har nämligen bestämt mig för att testa på att ha lösnaglar. Tidigare har jag tyckt att det sett fejkat ut och inte alls snyggt, men sen jag började läsa Fokis blogg för några månader sedan, har jag börjat tycka om det mer och mer. Dock är jag inte intresserad av att ha så uppseendeväckande naglar som hon har (även om det är mycket fint). Dock vill jag inte heller ha helt vanliga, utan jag är ute efter något mitt emellan.
Förhoppningsvis kostar de jag är ute efter inte allt för mycket.


Bild hittad på google.

 
Noodle-lover. 21. Suffers from
clothes-cravings. Swedish.
Read books under the covers.
Love beautiful things.

Follow on Bloglovin