Inspiration från Japans gator

När jag surfade runt lite hittade jag en hemsida där de har bilder på det japanska modet. Bilderna är tagna mitt i vimlet och är vanliga människor ute på sin promenad, shoppingrunda eller jobbrast. Jag blev mycket inspirerad av dessa bilder, och speciellt från de som var tagna i Harajukudistriktet (självklart). Här nedan har ni mina fyra favoriter. 
Jag blev väldigt sugen på att åka till Japan nu, fick min så kallade Japanabstinens som jag får ibland när jag råkar kolla lite för mycket åt det hållet. Jag får som fjärilar i magen!
Någon gång i livet ska jag till Japan, till Harajuku där jag ska shoppa loss, utan några som helst hämningar! Gud vad jag längtar. 


Min nya foundation

Jag har skaffat mig en ny foundation eftersom min gamla var slut. Det är Make up store's tjockaste foundation och det märktes verkligen när jag applicerade den. Om ni är ute efter en luftig fondation, som inte känns så rekommenderar jag att ni köper en annan. Men vill ni ha ett bra och heltäckande resultat så passar denna perfekt.


Shutter island

Ikväll klockan 21.00 ska Sabben, Malin och jag se Shutter island på bio. Det ska bli kul, det verkar vara en bra film och jag som har presentkort tvekar ju inte när tillfälle ges!

UPDATE:
Filmen var skitbra, absolut sevärd. Denna hamnar i min filmsamling i alla fall!


Beställt!

Dessa två piercingar har jag nu beställt från kroppskonst.nu. Jag måste ju så småningom måste byta ut läkstaven och vill självklart ha några snygga ersättare. Det är stor rea på hemsidan just nu, vilket gjorde att jag kände för att utnyttja tillfället. Jag har haft min läkstav i fyra veckor nu, men planerar att ha den i minst två veckor till.

Alice i underlandet

På onsdag ska jag iväg och se denna film, på premiärdagen och allt. Ser mycket fram emot det. Jag menar, Tim Burton? Johnny Depp? Var kan det gå fel liksom? Hoppas bara inte mina hga förväntningar krossas. Det vill vi inte veta av. Tycker mycket om Tim Burtons tidigare filmer (de jag sett) eftersom de är så speciella.


Historiaplugg och längtan

Jag bestämde mig att utnyttja den här dagen till att plugga, eftersom den ändå sket sig. Så nu håller jag på och pluggar till historiaprovet på torsdag. Hoppas det går bra. Samtidigt äter jag popcorn. De är så juvliga, de små krispiga och salta puffarna.
Jag och älskling har kommit fram till att vi ska åka till Arvikafestivalen i sommar. Det ska bli så kul. Ser fram emot detta mycket. Festivaler är mysigt och jag har aldrig campat där men tänkte att i år borde jag göra det nu när jag har någon att sova tillsammans med.


Dagen förstörd

Idag kände jag mig riktigt motiverad att åka till skolan, göra rätt för mig, jobba hårt. Jag går ut till busshållplatsen med lätta steg och ställer mig för att vänta. Jag står där i inte fem, inte tio, men tjugo minuter och väntar och för varje minut sjunker mitt tålamod och mitt glada humör. Bussen kom aldrig. Detta kändes som ett hårt "slap in the face" och jag tänker inte ge mig ut för ett nytt försök idag. Jag skiter i skolan. Tack så mycket Värmlandstrafik.

Åhh Hanna ~

Nyss när jag kollade min mail såg jag att jag hade fått ett meddelande från Hamphus. I meddelandet stod det att jag hade fått en låt av honom och så fanns där en länk. Jag klickade på den och en låt med tillhörande video spelades upp. Jättegulligt. Det gjorde min dag, Tack ska du ha.

Här kan ni lyssna på låten jag fick, och göra en egen och skicka till någon ni tycker om.

My man makes me smile


Våffeltime

Idag åt Hamphus och jag våfflor till lunch. Det gör vi ganska ofta, speciellt om vi inte vet vad vi ska göra för mat och vi vill att det ska gå snabbt. Det är ju så himla enkelt och sen är det ju gott också!


Lite egobilder, redigerade på olika sättJag tog mig friheten att ta lite bilder på mig själv förut, nu när jag har en ny piercing och allt. Gillar att hålla mig uppdaterad bildmässigt. Sen när jag redigerade dem blev de lite olika, helt enkelt för att jag tycke bäst om dem när var och en av dem var lite mer individuella.

Idag börajde mamma packa de första bananlådorna inför flytten. Hon började med lite lakan och sånt som inte används så mycket. Jag ska också börja snart och för mig tror jag det blir lite böcker, framförallt såna som jag redan har läst ur.


Nu kan nedräkningen börjaNu har Beatrice, hennes bror Alexander och jag fixat biljetter till Skandinaviens största konvent för östasiatisk populärkultur - Uppcon 10. Det är det tredje Uppcon vi far iväg på och det blir bara roligare och roligare för varje år, med tanke på att de utvecklar det hela tiden med en massa nya grejer.
Det kommer äga rum den 9-11 april och vi ska övernatta på Tunabergsskolan. Jag ser mycket fram till detta, det är en av de roligaste stunderna på året. Jag har skrivit mer om Uppcon här och här finns lite bilder från Uppcon 09.

"UppCon är ett konvent i Uppsala med film, tv-spel, tävlingar, japanska band, och ungefär 3000 fantastiska besökare."
- Uppcon.se

Tidig morgon

Jag är verkligen inte van att gå upp såhär tidigt. Torsdag är min tidigaste dag i veckan då jag börjar 10.00. Ända sen jag fick "drömmarnas schema" så har jag kunnat vara uppe ganska länge på kvällarna, men igår tog jag mig lite för mycket friheter. Men vem vill inte missa Scrubs, trots att klockan visae 23.00?
Just nu ser jag på nyhetsmorgon, vilket jag gör varje vardagsmorgon och det är faktiskt ganska underhållande bitvis. Inte minst så känner man ju sig lite mer sofistikerad.
Bredvid ser man en gammal bild från min produktiva tecknartid. Hoppas den tiden kommer tillbaka snart. Kanske när sommaren drar igång och jag får lite fritid.I väntan på våren

Idag har det inte hänt mycket, förutom att jag jobbade lite med projektarbetet. Utöver det har jag ätit vofflor och sett på TV. Imorgon har jag en lektion vid 10.00, sen på lunchen ska jag och Hamphus ut och rasta hans broders hund. Vi ska även äta lunch i hans lägenhet. Det ska bli trevligt.
Om någon timme ska jag iväg och träna och sen är dagen till ända. Gud vilken långsam men samtidigt snabbt gången dag. Det kan vara lite läskigt att tänka på hur fort en dag kan flyga förbi, utan att man tycker att man åstadkommit någonting. Men det är svårt att komma ur gamla och bekväma vanor och verkligen ta för sig någonting. Speciellt nu när det är så kallt, och inte lika mysigt at gå ut och ta en promenad. Tacka vet jag våren. När det varken är för kallt eller för varmt (för mig kan sommaren vara lika hemsk som vintern vädermässigt) och man kan gå runt och betrakta allt nytt liv som föds efter månader av död och kala träd.
Jag hoppas på en lång och kärleksfull vår - precis som förra året.

Nya örhängen


Detta kom i brevlådan idag. Örhängen från Tribe.se. De kostade 99 kr, och eftersom Bea och jag båda kände att vi bara ville ha ett så delade vi på paret. Billigare så. Tyckte de var väldigt fräsiga med fiskben och allt.Noodle-lover. 21. Suffers from
clothes-cravings. Swedish.
Read books under the covers.
Love beautiful things.

Follow on Bloglovin