Gloomy Bear

Gloomy Bear är en våldsam rosa björn som äter människor, skapad an den japanske grafiska formgivaren Mori Chack (森チャック).
Gloomy är en ensam liten björn som räddas av den lilla pojken Pitty. I början är björnen snäll och gosig, men allt eftersom den växer upp blir den mer och mer våldsam. Tillslut attackerar björnen Pitty.
Mori Chack skapade Gloomy Bear som en slags protest mot alla gulliga djurrelaterade produkter som är tillverkade av exempelvis Disney och Sanrios Hello Kitty. Mori Chack anser att djur och människor inte är kompatibla och att djur är vilda av naturen. 

Här nedan är mina alldeles egna Gloomys! Vill du ha en Gloomy? Du kan bla. köpa en här

Vill ni ha fler läsare till er blogg?

Bloggandet har ju utan tvekan blivit mycket stort under den senaste tiden och de flesta som bloggar vill ju nå ut till omvärlden och ha många läsare. Jag har då ett tips till er!
Registrera er på Bloggtrafik.nu, det är helt gratis och ger er GARANTERAT 33 besökare. Jag vet inte med er, men jag tycker att detta låter utomordentligt! ^-^

Big beautiful bun

Här kommer en till hårvideo från samma tjej som visade hur man gjorde fiskbensflätor. Även i den här behöver man inte förstå vad hon säger, det räcker med att titta så förstår man hur det ska gå till.

Ben & Jerry

Hehe, jag är såå~ fyndig.

Cover stick från Maybelline


Bloggandet går lite segt från min sida nu när det är helg. Har umgåtts mycket med pojkvännen och då far tankarna oftast inte till bloggen i första hand. Hoppas ni har överseende ^_^
Men till något helt annat. Här är min nya concealer, eller cover stick som just den här sorten kallas, från Maybelline New York. Jag testade den lite snabbt förut och tyckte den funkade alldeles utmärkt! Rekommenderas absolut.

Regnbågspalett

Sorry för dålig uppdatering!
Detta är mitt senaste fynd, en palett med massa ögonskuggor i olika färger och nyanser. Köpte den av en bekant till Hamphus, helt ny för 200 kr.

Vad skulle jag gör utan dem?

När man inte har något att ta sig för under dagen är dessa en mycket bra underhållning. Har redan skalat av Sex and the city och How I met your mother, så nu har jag tagit mig an The big bang theory.

Om mig och mina Japandrömmar

Som ni kanske redan har räknat ut (ni som inte känner mig sedan innan) är en av mina största drömmar att ta mig till Japan, på ett eller annat sätt. Jag är alldeles upp över öronen förälskad i kulturen, modet, arkitekturen och landskapet! Att bo där, eller åtminstone få besöka detta vackra land vore underbart.
Men då vill jag också lära mig språket, ordentligt. Jag tog en kurs i tvåan under gymnasiet, men lärde mig inte en uns så mycket som jag skulle vilja lära mig. Det bästa sättet att lära sig Japanska är självklart att flytta dit och plugga där, och det är absolut något som jag kan tänka mig. Jag vet bara inte när detta ska inträffa. Det bästa vore ju att dra iväg på en gång, men jag har inte pengarna och modet till detta riktigt ännu. Men det ska ske, en dag.
Det Japanska språket är heller inget som man lär dig på en dag, vilket jag fick smaka på när jag gick kursen i gymnasiet. Det är en väldans oordning på meningsuppbyggnaden, tre olika teckentyper och gud vet vad. Men jag tror absolut att det är värt det. I alla fall för min del, eftersom Japan är en så stor del av mitt liv. Karateträningar och manga och anime som tynger ner hyllplanen. Om inte det så är nog pojkvännens suckar då jag ännu en gång drar upp ämnet ett bevis på att jag inte kommer lugna mig förrän min dröm slagit in.


Detta gillar vi!


När överskriften inte känns relevant

(Bildkälla)

Denna dagen kan man bara beskriva med ett ord - FEL. Jag har haft en riktigt dålig dag på alla fronter. Allt har känts förvridet, oäkta och riktigt riktigt fel. Jag bestämde mig att skriva av mig, så jag skrev en kort text som inte handlade om mig utan någon annan helt okänd, som bor någon helt annanstans, men som lika gärna kunder varit jag. Det var skönt att fokusera på någon annans liv trots att det inte var någon som finns på riktigt.

HOT HOT HOT

Vad ni kanske inte vet är att jag är ett stort leggingsfan, garderoben är full av dem. Leggings är så bekväma och formar sig snyggt efter benen, och sen kommer de ju i alla möjliga mönster och färger. Det finns leggings för alla smaker helt enkelt! Dessa kommer ifrån modezine.com.

A new place to store all those imortant stuff

Har köpt en ny sminkväska. Den gamla var trasig och fruktansvärt smutsig inuti, och vi vet ju hur viktigt det är att ha smink och sånt i rent och snyggt så det inte samlas massa bakterier i svampar och annat. Denna hittade jag i alla fall på H&M och jag har för mig att den kostade 59 kr.

Spam på ögonfransar, ber om ursäkt

Haha, jag vet att jag typ precis publicerade ett inlägg om lösögonfransar men jag var bara tvungen att lägga upp dessa eftersom jag tycker att de var helt amazing! De kommer från falseeyelashesstore.com som jag praktiskt taget snubblade över förut när jag klickade runt lite.

Fina under

Asianfashionshop.com

Min lunch idag!



Nytt skal till min Iphone

För någon vecka sedan fick jag hem ett nytt skal till min iphone, så jag tänkte visa upp det nu. Haha, jag tycker det är lite töntigt over the top med en döskalle gjort av en hög med kristaller, men det är något med just det som jag gillar. Jag köpte det på kroppskonst.nu för en struntsumma!

Jag skyndade och jag fyndade

Fick tag på detta linne idag på Carlings, 99 kr och sen var det halva priset på det. Vilket fynd! Det är ljust turkost och går tight ner över höfterna. Ja jag är nöljd i alla fall.

Allt har sin charm och skönhet

Fem nästan helt olika klockor, men alla är de något som jag mer än gärna skulle bära på min vänstra handled. Jag är en person som ofta klär mig efter sinnesstämning. Känner jag mig sprallig och på topp bar jag antagligen något flörtigt, busigt och färgglatt. Känner jag för att vara osynlig tar jag på mig något svart, sminkar mig hårt och stoppar fötterna i kängorna från "metal-tiden".
Poängen är i alla fall att jag absolut skulle hitta tillfällen för att bära alla dessa klockorna, dock inte samtidigt. Kanske.

Pillat med design detaljer

Nu har jag pillat lite med rubrikerna min sidebar, så nu är de egendesignade. Fonten har jag fått från en gratis fontsida, helt underbar om ni frågar mig http://www.dafont.com/ Visit!

Bikini confidence!

Även om det närmar sig vintern tycker jag ändå att man kan kolla in lite nya badkläder. Det får en att tänka på sommaren, värmen och de långa ljusa nätterna i sommarhuset, på stranden eller på festivalen. Här är lite badkläder från fashion4us.com.

Fiskbensflätor

Jag fick en "urge" förut att jag var tvungen att lära mig göra en fiskbensfläta. Har aldrig gjort en förut men med hjälp av videon nedanför gick det både fort och lätt! Det gör inget att tjejen i videon pratar japanska, det räcker med att bara titta hur hon gör.

Pink pink pink


Ser på film


Pattern and colors and shapes and so on

style-arena.jp

What color is your life?


Rilakkuma Iphone 3G/3Gs covers

När jag surfade runt lite nyss hittade jag de här underbara fodralen till Iphone! Björnen som är på kallas Rilakkuma och kommer Japan (big surprise). Han favoritunderhållning är att slappa och det inkluderar sova, ligga framför TVn, lyssna på musik och bada i varma källor! Hans favoritmat är dango, pannkakor, omuris och vaniljpudding. 

Epic lashes by Shock

Med min lust efter snygga lösnaglar a la Japan kom även ett intresse för lösögonfransar. Och det finns verkligen en uppsjö av fransar i olika färger och former! Det känns nästan som att dyka ner i ett hav av dem. Jag önskar bara att jag kunde vara i Japan och köpa dem där. *Haaaahh*
Dessa fransar kommer från butiken Shock som finns i Stockholm, Göteborg, Malmö och även på internet.

Japanskt nagelmode

På senaste tid har jag fått ett intresse för manikyr och naglar. Det jag är mest inne på är japanskt nagelmode som kan uppfattas som lite over-the-top för ovana ögon. Mina har dock vant sig och börjat tycka om det riktigt mycket. Exempel på japanskt nagelmode hittar ni här.
Detta är egna naglar som jag håller på att pyssla med. Materialet har jag köpt på tradera. Det finns mycket där som man inte tror finns!

Play with actions

Jag har precis upptäckt det finurliga med actions! Haha, dryg som man är. Har lekt med det en bra stund nu.


The standards of today


Bilder från Heian cup 2010

Här kommer lite bilder jag tog med min simpla mobilkamera, det suger att jag glömde min Nikon D60 hemma. Men man tager vad man haver och detta är resultatet.

My love from me to you

Jag har länge haft en kärlek till Weekdays kläder. De är så speciella och bara utstrålar ordet "Chill". Det är så jag vill vara klädd. Här är de senaste kreationerna som nu har en plats i mitt hjärta. Jag önskar bara att de hade en plats i min garderob också!

We love a comfortable and hot bra

Monkiworld.com

Stöd rosa bandet!

KODEN:
<script type="text/javascript" src="http://kampanj.cancerfonden.se/blog_badge/js/badge.pack.js"></script>

Ja må den leva, ja må den leva...


I have a lot to do for a change

Idag har jag en fullspäckad dag framför mig. Jag är verkligen inte van vid detta då jag blir exalterad bara jag behöver åka in till stan för att köpa tamponger eller något i den stilen. Men idag har jag massa saker för mig.
Först och främst ska jag göra mig i ordning för några timmar på stan med min manvän. Sedan, klockan 19.00, är det dags att åka till Sundsta bad -och idrottshus för att hjälpa till med förberedelserna inför Heian Cup. Vi ska hjälpa till med att lägga ut mattor, sortera priser (pust) och så vidare. När vi är klara med det ska jag in till stan igen och mysa på Coffee house med vänner. Är inte denna dag för härlig?


Kawaii kawaii design desu ♥

Som ni kanske märker nu så tröttnade jag ganska snabbt på den förra designen, så jag skrapade ihop en ny denna alldeles vanliga torsdagskväll (som helt plötsligt övergått till natt). Denna designen är lite mer anpassad till det söta som jag gillar med den japanska stilen. Jag gillar den i alla fall, får se hur länge det håller i sig.

Funderingar, drömmar och sånt som man lever för

Jag sitter just nu och drömmer om min framtid på högvarv. Det är trevligt men det väcker också mycket starka känslor, framför allt längtan. En innerligt djupt uppskrapad längtan efter upplevleser, upplevelser som var näst in till ogenomförbara för bara fyra månader sen.
Jag vill uppleva känslan av den första egna lägenheten, jag vill bli sambo med den jag älskar. Jag vill inreda lägenheten, sätta min personliga prägel och sedan ha lite hemlängtan efter mammas nybakta bullar. Jag vill flytta till en storstad, Stockolm, eller varför inte Tokyo, och kämpa för mitt uppehälle. Jag vill jobba hårt, plugga hårt och känna avsmak för överkonsumtion av nudlar. Jag vill leva!

Playstation in my heart

Något som jag glömt att meddela här på bloggen är att jag för säkert två månader sedan köpte ett PS3 slim av Hamphus bror. Jag har alltid tyckt om att spela tv-spel och mitt första minne är mitt PS1 som jag hade när jag var liten. Jag brukade spela massa demospel dagarna i ända. 
Än så länge har jag spelat klart Mirrors edge och har nu tagit mig an Assassin's Creed. Mitt nästa mål är antagligen Mini ninjas.

Omslagen är lite slitna eftersom de är begagnade, men det gör inte så mycket tycker jag, så länge de går att spela!

Du är mycket vackrare än vad du tror

Jag sitter och funderar på vad som har hänt med min stil. För ett och ett halvt år sedan var det full mundering som gällde: syntetdreads, rejäla kängor och mörkt från topp till tå. Vad har hänt egentligen? Jag är någorlunda nöjd med mig själv nu, men jag kan inte låta bli att känna saknad. Bakom de svartvita toviga hårtesarna kunde jag gömma mig, folk såg bara håret. Andra skulle säga att jag har fått bättre självförtroende, jag behöver inte dölja mitt sanna uttre, men jag känner inte någon skillnad direkt. Eller gör jag? Jag vet faktiskt inte. Men jag vet i alla fall att jag saknar tider som inte längre kommer tillbaka. Dreadsen kommer ligga på hyllan, bli dammiga och kanske bortglömda. Dock är det inget som jag önskar eller hoppas på. Men nu är jag vuxen och "måste leva upp till" vissa saker. Trist egentligen.
Inspiration från weheartit.com

När hela världen står utanför




Noodle-lover. 21. Suffers from
clothes-cravings. Swedish.
Read books under the covers.
Love beautiful things.

Follow on Bloglovin